Ahojte, chcela by som sa poradiť lebo naozaj nemám s kým. Nejakú dobu som veľmi zvláštne náladová, myslela som si že PMS len po čase je to už akoby stále. Taká melancholická nálada, neviem sa z ničoho dlhšie potešiť, nič ma nebaví, neteší. Som skleslá, všetko mi príde ľúto, vzťahujem si všetko na seba. V práci som pritom jeden z ťahúňov, podľa slov samotných kolegýň so mnou radi slúžia lebo je im so mnou dobre. Doma žiadne problémy, mám relatívne malé deti a dobrého manžela, také bežné problémy, nič špeciálne. A predsa sa v poslednej dobe už takmer nonstop cítim vycicaná, smutná, doslova zbitá. Zdravotne som OK, riešim štítnu žľazu ale hormonálne som v norme. Takisto anémia, ale nechce sa mi veriť žeby som bola na tom až takto kvôli anémii ktorú už mám 15 rokov 🙄 myslíte žeby bolo vhodné toto začať riešiť so psychológom? Viem že sú oveľa horšie diagnózy ale občas v tých najhorších stavoch už mávam také doterné myšlienky na smrť (suicidálne nie) a celkovo cítim také dno, beznádej....
Vyhorenie?
@pribinak aj nad tým som uvažovala ale paradoxne v práci mi je lepšie, lebo rozmýšľam len nad prácou a nad ničím iným, akoby som skôr bola vyhorená z bežného života. Prácu mám fyzicky aj psychicky náročnú a napriek tomu som s ňou v pohode
Dovolenka pri mori. Ráno vstaneš a je navarené. More lieči.
dalsiam tema...kazdy den
toto mavaju ludia roky ...vola sa to bezny zivot...
toboz ked nemas ziadne zdravotne problemy, si znudena unavena zivotom stereotypom..
mozno daka zmena v Tv zivote.
Určite je dobre porozprávať sa o tom s odborníkom. Určite do toho chod, ak to trvá nejakú dobu