Psychické problémy

27. júl 2024

Ahojte, chcela by som sa poradiť lebo naozaj nemám s kým. Nejakú dobu som veľmi zvláštne náladová, myslela som si že PMS len po čase je to už akoby stále. Taká melancholická nálada, neviem sa z ničoho dlhšie potešiť, nič ma nebaví, neteší. Som skleslá, všetko mi príde ľúto, vzťahujem si všetko na seba. V práci som pritom jeden z ťahúňov, podľa slov samotných kolegýň so mnou radi slúžia lebo je im so mnou dobre. Doma žiadne problémy, mám relatívne malé deti a dobrého manžela, také bežné problémy, nič špeciálne. A predsa sa v poslednej dobe už takmer nonstop cítim vycicaná, smutná, doslova zbitá. Zdravotne som OK, riešim štítnu žľazu ale hormonálne som v norme. Takisto anémia, ale nechce sa mi veriť žeby som bola na tom až takto kvôli anémii ktorú už mám 15 rokov 🙄 myslíte žeby bolo vhodné toto začať riešiť so psychológom? Viem že sú oveľa horšie diagnózy ale občas v tých najhorších stavoch už mávam také doterné myšlienky na smrť (suicidálne nie) a celkovo cítim také dno, beznádej....

gerdusha
27. júl 2024

Určite je dobre porozprávať sa o tom s odborníkom. Určite do toho chod, ak to trvá nejakú dobu

pribinak
27. júl 2024

Vyhorenie?

autor
27. júl 2024

@pribinak aj nad tým som uvažovala ale paradoxne v práci mi je lepšie, lebo rozmýšľam len nad prácou a nad ničím iným, akoby som skôr bola vyhorená z bežného života. Prácu mám fyzicky aj psychicky náročnú a napriek tomu som s ňou v pohode

isis234
27. júl 2024

Dovolenka pri mori. Ráno vstaneš a je navarené. More lieči.

bublinka1426
27. júl 2024

dalsiam tema...kazdy den

bublinka1426
27. júl 2024

toto mavaju ludia roky ...vola sa to bezny zivot...

toboz ked nemas ziadne zdravotne problemy, si znudena unavena zivotom stereotypom..

mozno daka zmena v Tv zivote.