Dobry den, potrebujem radu. Moj partner je momentalne v PK na psychiatrii. Bral si zo sebou mobil no stale sa neozyva. Vie mi niekto povedat ako to tam funguje? Za kazdu radu vam bude srdecne vdacna. Bohuzial s tymto vobec nemam skusenosti.
A ešte toľko že kým som nemala u seba volali mi tam na oddelenie a potom nás sestričky volali k telefónu
Ahoj,moj muž prišiel odtial pred týždnom.Najskor bol na psychiatrii na AG oddeleni,tam sú zavretí,telefon nemajú vobec.Každé oddelenie má svoje telefonne cislo.
A prvé tri dni je na izolacke bez akehokolvek kontaktu
@inulienka11 Dakujem velmi pekne za info 🙏
Prosím vás mne teraz neurológ povedal že ma pošle tiež tam na hospitalizáciu nakoľko mám neskutočnú problém zo stabilitou idem ešte na MR hlavi a že keď bude tam všetko ok tak že ma pošle na neuropsychiatriu do Pezinka to na dajú na teke oddelenie ako na normálnej psychiatrii?Bola by som vám vďačná keď bol tam niekto na hospitalizáciu kvôli tomu že má zdravotný problém a nevedia si lekári radi.Bola som aj u psychologičky a tam záver že nevidí nič také že by ma malí poslať za psychiatrom.
@ruzovakobyla1 ja mám neskutočný problém zo stabilitou že už samá neviem ani vonku ísť nohy oslabnu a koniec a už si nevedia rady bola som aj na MR bolo všetko ok to bolo pred rokom samozrejme mám problém z celou chrbticou ale vraj by mi to nemalo spôsobovať čakám na operáciu už pol roka z driekovov platničky mi tlačia na nervové korene ale vraj to by mi nemálo spôsobovať dupuju má ADa mne čím ďalej horšie ešte k tomu vôbec nič nevládzem poslali ma aj ku psychologické ale vraj ona nič nezistila že to spôsobuje fizicky tak teraz mám sté idem na kontrolnú MR a že keď bude ok tak ma tam pošle i keď mi už 3 lekárky povedali že im to pripadá na SM ale ja som že robili mi MR hlavi a že ok a obvodná povedala mi že oná má 3 pacientou čo až na 3× sa potvrdila diagnóza a ja mám všetky príznaky také i keď som prekonala aj boreliozu ktorá nebola liečená a to sú podobné príznaky a primár mi nepovedal že to neuropsychiatria len že keď bude MR ok tak ma pošle do Pezinka že tam sa zaoberajú stabilitou a ja domá čítam že neuropsychiatria
@ruzovakobyla1 nie nerobili mi lumbalku keď pred rokom na MR neukázalo nič tak dopo dovi a poznám aj osobne jednú pani tiež malá taký problém ako ja a tiež na MR nič a potom sa dostala do B.B na oddelenie a tam až na 2× jej lumbalka ukázala no ale keď vás nechcú poslať tak človek sa tam nedostanete.
@29467 neviem ako to bolo u Teba ale kľudne pošli info ako to bolo u Teba aby vedeli ostatné
Išla som tam s tým že som mala tiež zdavotne ťažkosti a mali mi zistiť že čo to bude
Keď som tam došla nemohla som mať u seba mobil bola som nútená si dať ich akože lieky z akých som mala nepekné účinky
Chcela som odísť ale nenechali ma hneď ísť
Z tých liekov som mala dlhodobé účinky a pomohlo mi až byciklovanie alebo fyzické cvičenia s vlastnou váhou takže toľko k tomu
Teším sa za vaš súcit
A dúfam že tiež sa začnete hýbať slobodne s vlastnou váhou aby ste tam nemuseli ísť a dávať si tie ich akože lieky
Magd
@zaneta499 závisí na akom je oddelení. Ak na A-čku(akútne oddelenie) tam mobil nemá vôbec, na B od rána 8do 7mej večer a na C ho už má u seba stále