Ahojte, chcem sa spýtať ako si mam vybaviť psychiatra, chcem ísť po prvý krát sa objednať na na vyšetrenie mam totižto podozrenie na 99%=ze mam ocd, a depresiu. Ďakujem. Dlhé roky mam tieto problémy..... Nechuť vstať žiadne potesenie z nicoho únava extrémna, vyčerpanie silne bolesti hlavy.
@ketrinka2017 k psychiatrovi výmenný lístok nepotrebuješ. Je to výnimka zo zákona rovnako ako gynekológ. Ak je to akútne, musí ťa zobrať každý hneď. Inak ako kde sa stačí telefonicky objednať.
@jasminam
@ketrinka2017 výmenný lístok netreba k očnému lekárovi, psychiatrovi, gynekológovi, kožnému lekárovi a stomatológovi.
@janulka257 pisala som o vymennom listku v pripade,ak by sa rozhodla ist k psychologovi najpr tam jej treba,pokial nechce byt samoplatca
U nas davala listok k psychiatrovi aj psychologicka,kde strucne popisala co bolo zistene na testoch atd..
ak chceš ísť priamo k psychiatrovi, výmenný lístok nepotrebuješ. Rieš to čím skôr, zdravie máš len jedno. Aj to duševné. Zavolaj zajtra, vlastne dnes, a nestrácaj zbytočne čas. Ak máš takéto podozrenie, máš 50% pravdu (slová lekára). Priznanie je úspechom liečby. Veľmi ti držím palce, náš ocko má OCD... trpíme tým všetci. Zdraví ľudia, ktorí sa s tým nestretli, si nevedia predstaviť dôsledky. My vieme, zažívame to dnes a denne. Uvedomenie si je podľa mňa dar. Môj ocko ho, bohužiaľ, nemá. Ty ho máš. Rieš to, pokiaľ si to uvedomuješ. Neskôr môže byť neskoro.
Ja som k psychiatrovi nepotrebovala výmenný lístok , ale ku psychóohovi už áno
Normalne zdvihnes telefon a zavolas, napriklad MUDr. Frolkovic ma vzdy nejaky ten pohotovostny termin...
@10zabka máš pravdu a aké máte ocd? Ja mam to dezinfikovanie.
@jasminam môžeš mi napísať spravu ako to zvláda a tak o tom aké má ocd
@ketrinka2017 hromadenie vecí... neskutočné, plný dom...
@10zabka môžeš písať správu
@ketrinka2017 ano rada ti napisem,lebo ani sa s nikym o tom nemozem bavit,lebo to nik nechape...a ja uz nevladzem...
@jasminam ja tá chápem sama sa liečim už 11 rokov
@jasminam napíš kľudne budem rada
@10zabka dobre
@10zabka a ty máš ocd tiez
@ketrinka2017 samozrejme, keď myslíš 😉
@10zabka máš?
@ketrinka2017 nie, z čoho to usudzuješ?
@10zabka písala si tuším ty neviem ci ty preto sa pýtam. Neusudzujem
@ketrinka2017 písala som o ockovi, nie o sebe 🙂
@ketrinka2017 najprv pojdes k obvodnej po vymenny listok,stacilo by najprv k psychologovi pretoze ocd aj depresiu ti na zaklade testov urci aj klinicky psycholog az potom ked zisti co a ako a odporuci tak k psychiatrovi