Psychiater - prvá návšteva

13. júl 2023

Po dlhých mesiacoch s príšernými stavmi úzkostí som sa konečne odhodlala navštíviť psychiatričku. Ako to ale funguje s objednaním? Mám tam len zavolať a objednať sa? Viete mi poradiť nejakú psychiatričku v Banskej Bystrici, ktorá berie nových pacientov a nemá dlhú čakačku? Ďakujem

hladamematku
13. júl 2023

neporadim nic, chcem ti vyjadrit hlboku uctu, gratulujem k tomuto kroku v tejto zaostalej spolocnosti kde sa zena s problemy radsej oziera akoby navstivila odbornika

guudy
13. júl 2023

Urcite zavolaj, dr ti po tel vsetko povie, co a ako a objedna ta 🙂

autor
14. júl 2023

Ďakujem! @hladamematku nezaslúžim si gratulácie, tiež som sa v týchto stavoch dlhý čas len “utápala” a odmietala som priznať si, že potrebujem odborníka… dnes som sa konečne odhodlala obvolať ambulancie v našom meste, nikto neberie nových pacientov, len jedna ambulancia mi dala termín na október z čoho som sa zrútila ešte viac lebo si neviem predstaviť takto fungovať ďalej

guudy
14. júl 2023

Zavolaj vseobecnemu lekarovi, moze ti predpisat Lexaurin/Neurol/Xanax na docasne uzivanie. Oktober je daleko. Skus obvolat psychiatrov, ktori su dalej od tvojho bydliska.

hladamematku
14. júl 2023

Určite do seba nechaj neuroly a podobne svinstvá...to nie je to isté ako antidepresíva, hľadal pomoc zdarma online, ale prechodné platenú pomaly c ak nie si bezdomovec to dáš.

guudy
14. júl 2023

@hladamematku co je toto za nezmysel…? Nemozes vediet v akom stave zakladatelka je…keby si aj hned teraz nasla psychologa, potrva to minimalne mesiace, kym sa zacne citit lepsie. Ak potrebuje pomoc akutne, tak treba navstivit vseobecneho a ten ju nasmeruje dalej, pripadne predpise lieky ako prvu pomoc.

janka608
14. júl 2023

Autorka a neskusala si obvolat vo Zvolene? Povedz, ze potrebujes pomoct a ze v BB je vsetko plne obsadene.

autor
15. júl 2023

áno, skúšala som aj Zvolen do dvoch ambulancií, ale nebrali, skúsim v pondelok.. zatiaľ som si nakúpila depress, levaken a čaje na ukludnenie.. ďakujem za rady aj podporu!🙂