Psoriáza - lupienka kože a kĺbov

alison11
1. nov 2018

Ahojte.Máte niekto skúsenosti zo psoriázou čo vám pomohlo? A ako sa vám prejavovala psoriaza kĺbov? Mňa bievajú kĺbiky prstou na rukách a palec na nohách,členky,sem-tam kolená a panvová kosť pri slabinách.Máte skúsenosť znejakým dobrým odborníkom tu na Slovensku?Vopred ďakujem za vaše skúsenosti a rady.Ďakujem

skrinkaminka
2. nov 2018

@alison11 Ahoj moja teta má psoriázu,,,,roky chodila na kožné a davali jej kadejaké mastičky a nič nezaberalo,,,,,potom len tak skúsila moj krémik baobab butter a ruky, nohy krk sa zlepšoval...Nie je to len o tom vyživovať telo zvonka (krémami ) ale hlavná výživa je z vnútra. Dnes už v ovocí a zelenine ani zdaleka nie je tolko vitamínov ako kedysi, preto ich treba nahdrádzať vitamínmi. Ak máte záujem, zaoberala som sa touto témou viac, lebo manžel aj dcéra nemajú síce psoriázu ale atopický ekzém, tak som pátrala máme doma viac výrobkov, ktoré má dcérka aj manžel spoločné. Rada vám odpoviem na všetky otázky 🙂

newyourk
5. nov 2018
Používateľ newyourk je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od newyourk.

@alison11 Ahoj, moja kamoska má psoriázu a používa špeciálny krém Psoricol sa volá a sa jej to vcelku zlepšilo, ale chcelo to čas. Tiež ako bolo písané, je to aj o správnej životospráve a súvisí to aj s vnútornými orgánmi, ktoré treba prečisťovať. Skús sa nakontaktovať na MUDr. Sovu, Reparex firma, oni vyrábajú aj ten krém a doktor ti poradí, ako s očistou, je tam uvedený aj mail na neho.

alison11
autor
5. nov 2018

@skrinkaminka
@newyourk Ďakujem žienky,áno čítala som o očiste na googli mi našlo čo mám vynechať zo stravy ale stresu sa úplne vyhnúť pri dvoch malých deťoch ktoré bývajú častejšie choré a ktorími musím chodiť k psychologičkám kvôli reči žiaľ,a ďakujem za info,mňa by skôr tie kĺy zaujímali a skúsenosť ich diagnostikovaním,kde za akým špecialistom a komu kde pomohli.