Prosím o radu, kde sa dá kupit a objednat liek AC 11, čítala som o tom vela, že je to velmi dobré keď má niekto psoriázu, dakujem za každú radu. bolo tu viac linkov ale ani jeden už nefunguje a nechcem vyhodit peniaze von oknom (nie je to lacné) ešte raz velká vdaka za každu radu.
@apaache áno aj ja som toto našla, ale neviem to nejako objednat, nie je tam žiadny odkaz ani cena ... dá sa to? asi zle pozerám
@viktoria123 je tam tel .kontakt aj mail ,podľa mňa najlepšie zavolať
@apaache áno je, ale nie je tam spomenutý ten výrobok v objednávke, tak neviem, také neprehladné to je ... nejako mi to nie je podla chuti nooo 🙂 preto by som chcela vediet či už má niekto s tým teraz niekedy skusenosti a kde si to objednal
@viktoria123 noooo neviem ale z toho čo som pozerala žiadny názov firmy ani adresu som nenašla....mne to príde čistý podvod....žiadne údaje o firme, odtiaľ by som neobjednávala
@mogaa áno presne aj mne to tak príde
... aby sme sa chápali, lebo mi chodí dost vela sukr. správ, ja nepotrebujem krémy, tabletky proste nič také, momentálne nemám žiadne flaky nič, tým som si už prešla, bola som celá vyhádzaná aj vo vlasoch, je to nazatial za mnou, ale viem, že sa to vráti- je to vo mne, velmi mi pomohol Dr.Michaels, bola to drahá 3.týždňová prírodná liečba (len krém 250ml za 85 eur mi vydržal 4 dni, mala som aj šampon a olej - olej som ani nepoužívala) ale stojí to za to, už na druhý deň je vidiet výsledky !!! niesom žiadny díler :D
Jej a ja keď som sa pýtala nechodili mi žiadne súkromné správy :D tu som píšte. U mňa je psoriáza po 2 pôrode katastrofa . Som za každú cennu radu 🙂
@viktoria123 Ahoj Viktória, ak ti môžem poradiť, výborný krém na psoriázu je PSORICOL s obsahom saponínov, moja kamoška ho používa a veľmi si ho pochvaľuje, zlepšilo jej to stav pokožky, síce pomaličky ale postupne. A nie je ani nejako veľmi drahý. Kúpiš v lekárni, ak si ho vypýtaš alebo na eshope reparexshop.sk. držím palce😉🙏👏👍
http://www.vynimocnedoplnky.sk/n/protectagen-ac... našla som tento ,rozmýšlam aj ja ,že by som objednala pre maminu