Dobrý deň. Prosím vas chcela by som sa spýtať ak mal niekto z vás psoriazu a následne podstupil aj biologickú liečbu aké vyšetrenie ste museli absolvovať pre posudenie či môžete absolvovať biologickú liečbu? Ďakujem
@ujaju ja s tym bojujem 17 rokov. Neurolog mi predpisal lieky na neuropatiu a tie mi vyvolali alergiu plus psoriazu po úplne celom tele. Brala som lieky maste kortikoidy. Jedine co mi z casti zabera je bodicka belosalic ale su to kortikoida a kortikoida vyvolávajú cukrovku. Reumatologicka mi povedala ze sa mam skusit opýtať kožnej na biologickú liečbu. Ta bola hned za a objednala ma do nemocnice. Idem tam 8.8. a preto by som chcela vedieť ake vysetrenia ma čakajú lebo potom sa to dava na posudenie. Nemá na nu nárok každý iba ten co ma stredne ťažkú až ťažkú psoriazu a je to dost draha liecba tak sa ta žiadosť posiela na posudenie reviznemu do zdravotnej poistovne. Tak by som chcela vedieť co ma caka aké vyšetrenia
@dizzy1822 môj manžel musel pred biologickou liečbou absolvovať viacero vyšetrení - krv, moč, rtg pľúc (quantiferon,spirometria) pri psoriáze aj serologicke vyšetrenie odbery vzorky kože...🙂
@123miaa123 dakujem za odpoveď. A musel ísť aj k zubarovi? Aj odtial potreboval vysledky? A ORL?
@dizzy1822 neviem lebo on išiel na reumatologiu kvôli bolestiam kĺbov
@123miaa123 reumatologiu uz mam este z marca tiez koli bolestiam a aj neurologa riesim uz rok.
Neskúšala si Dr.Michaels kozmetiku?Ja mám psorku tiež 17 rokov a toto má zachránilo od tabletiek a bioliecby.
Dobrý večer po koľkých týždňov vám začala pôsobiť bio? Kedy ste videli prvé výsledky
Sestre normálne kožná predpísala tabletky nejaké a tie jej pokožku takmer úplne vyčistili. Ale akože dlhé roky s tým bojuje, prakticky od puberty a až teraz jej predpísali niečo takéto.