Ako má podľa Vás vyzerať prvotné neurologické vyšetrenie u lekára ? Bola som prvý krát, poslal ma obvodný, mám bolesti v dolnej časti chrbta. Po opísaní problému, mi lekárka povedala, že to majú všetci. Ani sa ma nedotkla, nevstala od stola. Za 5 minúť vybavená. Nenavrhla ďalší postup, ani lieky, vyšetrenia, rehabilitácie. Proste pre ňu uzavretá vec. Majú to všetci, čo viac by som chcela ?
Aké máte skúsenosti vy ? Je to normálne ?
Ano, ma to mnoho ludi. Ale to neznamena, ze ta nemala vysetrit, poslat aspon na rtg, Rhb..Najdi si inu neurologicku.
Nie, nie je to normálne
moje vyšetrenie u nerológa bolo - v stoji spredu, zozadu popozeral hybnosť - či dočiahnem rukami na zem, úklony do bokov, celkové držanie tela
v ľahu na bruchu kontroloval či nemám vyskočené stavce, potom v ľahu na chrbte postupne mi dvíhal jednotlivé končatiny nakoľko mám v poriadku kĺby a či nie sú poskracované šľachy
potom mi predpísal lieky proti bolesti a po preliečení rehabilitácie, odporúčané cvičenie na spevnenie chrbticového svalstva
asi zavisi aj od diagnozy mna vysetruje okolo 45 minut neurolog
Nie, išla by som k inému.
My sme mali neurológa, čo chcel ženy iba vyzlieklať.... teda mladšie ročníky 😂😂😂.... potom prišiel ďalší a ten len peniaze .... za MR si bol schopný vypýtať 50 eur....... 99% doktorov je o ničom.... majú to v paži.... počítajú body a peniaze 👎
Nepotesili ste ma ženy, jaj taka som znechutena. Čakám na vyšetrenie mesiac a ono to takto dopadne. Nula bodov.
tak ale to si az tolko necakala na termin a preco si nesla skor k ortopedovi preco hned na neurologiu ?
Čakala som nejaké 3 týždne. A ortoped nerieši chrbticu pokiaľ tam nie je skolioza, a to nemám vzhľadom k veku. Preto som išla k neurologicke, tam ma aj poslal obvodný lekar. Očakával že niečo s platničkou byť môže. Ale nič som sa nedozvedela od nej.
a kto ti povedal ze ortoped neriesi chrbticu atd ja som bezne chodila k ortopedovi aj na obstreky chrbtice atd urobil rtg a aj na rehabky poslal
áe uz to ze si cakala len tri tyzdne svedci ze to neni uplne kvalitny neurolog k dobremu sa caka tri mesiace
ale tak uvidis co ti povie obvodny ked sa vratis s nalezom od nej
3 mesiace čakacia doba, uff no tak to je teda veľmi veľa
Bola som s chrbticou a robil mi to čo @lucka_ke a bol taký ako spomína @daniela2202 a to som mala 36 r. , tiež mi odporučil cvičenia a dal lieky
Nie nie je to normálne. Nájdi si inú neurologickú