Prvé pohyby a nadváha

21. nov 2023

Baby, taka troska hlúpa otázka, ale, skúsim. Mám nadváhu - nad 100 kg, som v 4. Mesiaci (16 tt), druhorodicka, no necítim zatiaľ žiadne pohyby. Akú máte skúsenosť vy, silnejšie baby? Ma to vplyv? Rovnako, kedy bude priateľ cítiť cca? Pri prvom som.mala o 30 kg menej. Tak neviem 🤷‍♀️ďakujem vopred za normlany komentár

martul
21. nov 2023

ja som bola chudá a aj tak som cítila až v 20 týždni.

cookie29
21. nov 2023

podla mna prilis zavcasu. Ja viem, ze su zeny, ktore tvrdia ze uz citili, ale tie prve pohyby sa daju velmi lahko zamenit s travenim napriklad...a je fakt ze su veci, ktore neulahcuju, napriklad nadvaha... a otecko, nuz zavisi aj od velkost babatka napriklad, este je malicke a moze sa hrat na schovku

jarnajar
21. nov 2023

V 16 tt je to ešte strašne skoro. Záleží aj od uloženia placenty, predná vraj tlmí. Ja som mala oba razy placentu vpredu a aj nadváhu, 1. dieťa som cítila 18-19 tt a 2. možno o týždeň skôr. Muž necítil asi nikdy, lebo pri 1. bábätko vždy znehybnelo a pri 2. to už nemal záujem skúšať. No myslím, že okolo 23-4 tt by to už bolo reálne. Ale zase ja som pri nadváhe nemala extra veľa tuku na bruchu, skôr inde.

jablkovastrudla
21. nov 2023

Ja som ako druhorodicka citila pohyby ked som bola v cca 20-21 tyzdni, a to mi kazdy hovoril ze budem citit skor ako pri prvom. A nadvahu nemam, mala som priemernu postavu a malo tuku na bruchu. Mne sa uklada tuk na zadku. Teraz som v 28 tyzdni a muz iba par krat registroval ked maly kopal

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalka25122017
21. nov 2023

ja som mala 105kg a pohyby som citila az 22/23tt takze netreba sa bat mala som aj placentu v predu teraz ju mam vzadu a pohyby citim az az som 35Tt

miskamiseelkaaa
21. nov 2023

Ja som dvojičky cítila až v 22tt