Baby kedy ste dostali svoju prvú ms? Ja som už mesiac po zákroku a stále nič, ani jeden náznak toho aby ms mala prist🙄
ahoj, ja na den presne - 29DC. Ale odvtedy mi to lieta hrozne..
@hederamonstera tohoto sa najviac bojím aj ja mala som peknú ms každých cca 27 dní 🙄
Do 6 týždňov by mala prísť. Mne prišla po 5 týždňoch, a pravidelná ako predtým,28 dňový cyklus, len už bola bolestivejsia,dovtedy som ani nevedela, že ju mam🙂.
Keďže neviem baby kedy ste mali kyret, opýtam sa smelo.. Podarilo sa vám otehotnieť ci ste stále vo fáze snaženia??
@simina127 presne po 30 dnoch a potom ako hodinky.Mne sa potom praveze upravil cyklus k dobru.A podarilo samozrejme,mala som 3xMA a teraz cakam 3tie mimino.
Mne prišla presne 35 deň od kyretaze, ja som mávala tajy cyklus aj predtým. V januári som bola na kyrete - "bohužiaľ kvôli MA..... A sme vo fáze snaženia...
Prvú po kyrete na 40ty deň. Potom sa mi to vrátilo naspať na pôvodných 24-26 dní.
Ja som otehotnela po 6 mesiacoch od kyretu, ale to sme sa, skôr ani dáko nesnažili, lebo som v decembri mala operaciu stitnej žľazy, hneď potom na prvý sup v januári sa podarilo, teraz aktuálne som 30 týždeň 🙂
Dúfam že sa zadari, teraz sa zadarilo po 3 roch rokoch už som bola zúfalá a teraz ešte viac
@simina127 to ma mega mrzi☹️
Ahoj,kyretáž som mala po MA 9.6. a prvá ms prišla 11.7. Bez náznaku, zrazu sa len zo mňa valila krv,ale trvala len 4 dni.
O tehotenstvo sa už nebudem snažiť, mám doma 2 krásne deti, mám 40 rokov a už sa na to necítim. Toto bolo moje 4.tehotenstvo, skončilo MA v 13.tt, druhé skončilo ešte horšie,pôrodom mŕtveho synčeka. Mám za sebou 3 sekcie,na toto (neplánované, ale vítané) bábo som sa tešila, ale potom čo sa stalo som dostala strach a necháme to tak ako je.
Všetkým vám držím palce,aby ste čoskoro držali v rukách vaše vytúžené bábätká 🍀😉
@simina127 5 tyzdnov a 5 dni 😎