Pruh - operácia

18. okt 2024

Ahojte ženy chcem sa opýtať je súrne ísť na operáciu alebo nie ja som už operované bola na pruh asi už 3krat a teraz zas pri tehotenstve sa mi robilo zas strašne mi vidno neboli má ale niečo cítim ako pohybuje sa mi tam alebo čo strašne sa bojím a bojím sa aj narkózy zas operácia dansa operovať aj bez narkózy že nemusím spat ďakujem pekne

petronelag
18. okt 2024

To nie je až taká jednoduchá operácia, že bez narkózy, v našom meste či ide do nemocnice alebo do jednodňovej chirurgie, tak na obidvoch miestach robia s narkózou a treba si dať urobiť aj predoperačné vyšetrenie.

autor
18. okt 2024

@petronelag áno viem že to nieje taká jednoduchá ale bojím sa už narkózy som 2mesiace a dačo po cisárskom

stanovelky
19. okt 2024

To už 3 krat si bola na pruh a stále na Tom istom mieste? Aja mám pruh a bojim sa ísť ,a stej narkózy prečo ?? Či sa ti niečo stalo stoho ?

autor
19. okt 2024

@stanovelky nie nič sa n stalo ale strašne sa bojím narkózy že sa nepreberiem z toho mám strach a neviem či mam ísť na operáciu keď som už dva mesiace a dačo po cisárskom

stanovelky
20. okt 2024

Si aj po cisárskom a zasa tá uspali ?? A ten pruh to není až taká sranda že na vrátnici to operujú ako mi hovoria veď je to operácia a ešte keď tam nedávajú sieťku je 50%ze sa to vráti. A keď dajú sieťku je tam riziko že čreva sa jej budú dotýkať a môže byť tam zápal či čo som nešťastná stoho zasa keď ten pruh mám nemám bolesti zasa sa mi to zvecuje pomalí a riziko že sa priskrti črevo tak ja už neviem že čo 🤔 je to na nič

autor
21. okt 2024

@stanovelky áno uspali ma už si vôbec nepamätám či mne dali sieťku

stanovelky
22. okt 2024

Tá neveim ani ja aja sa bojim a nejdem ale má to trápi veľmi operácia je pre každého nič dobré to nieje ísť do obchodu,ja sa bojim už ihli keď krv bude treba zobrať , tá ako ja zvládnem operaciu to by ma museli uspať domou a tak ma odnes a operovať no neveim čo budem robiť stim a ty to kde máš ??

petronelag
22. okt 2024

Správny postup by bol dať si to skontrolovať svojej všeobecnej lekárke, či to doporučuje operovať a kedy s ohľadom na ten cis.rez.
Narkoza nie je nič strašné, a lekár vie, či treba sieťka alebo nie.
Hlavne to netreba veľmi odkladať, lebo čím je pruh väčší tak pri operácii budete mať o to viac stehov a aj hrozí, že sa môže priškrtiť črevo a vtedy treba už ísť na operáciu okamžite.

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag a to nkedy sa môže zaškrtnit črevo keď mi to trci vonka napr ..keď ležím a nevydno tam nič tedy by sa,nemalo ?

petronelag
25. okt 2024

Keď pôjdete k svojej obvodnej, tak sa jej spýtajte, ona si to pozrie a povie vám, to treba vidieť odborníkovi, aký je to stav.

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag už som bola veď som od neho stala 2 m. A povedal že zdvihni tričko a povedal že pruh s operáciu že mám sa rozhodnúť kedy ale ani to nechytil ani nič tak ako môže mi vysvetliť že či treba alebo nie 🤔

petronelag
25. okt 2024

Odborník je preto odborník, že mu to stačí vidieť, videl už x takých prípadov.

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag hej tak to sám som vedel že to mám ale in hneď povedal že operácia

stanovelky
25. okt 2024

@petronelag chcem sa spýtať si mal (a). Pruh

petronelag
26. okt 2024

@stanovelky mala som a v r.2020 som si ho dala operovať na jednodňovej chirurgiu, u skúseného lekára, ktorý robí každú stredu v týždni tieto operácie.

stanovelky
26. okt 2024

@petronelag aha tak už si iperivana a sa ti nevrátil .na akom mieste a ho mala a boli bolesti a veľkosť. ?? Ja mám asi 3 cm

stanovelky
29. okt 2024

3 krat veď to ako robía ty doktori ,to škoda sa ísť aj dať operovat a na Tom istom mieste? A boli