Ahojte. Najde sa tu prosím niekto, kto by mi vedel napisat co je ten pruh medzi pupkom a panvovou kosťou? Žila, sval, či hrubé črevo? Alebo čo.. Ďakujem
Napis do skupiny Zdravotníci na MK
Dalšia podvíživená.Výška váha.? Podla mňa ide o podvíživu.Tam neni ani trošku svalu sadla.Len trčiaca kosť.
Aj tučnym ženam pišete, aby radšej po večeroch nejedli a začali so sebou niečo robiť? Či iba šikana chudých žien je tu akceptovana? 🤔
@oliviakatka presne, "baculkam" sa tazko pozera na brucho bez pneumatik a sadla, tak treba skomentovat🙄
Kks to uz ako vy mozete vidiet ze je podvyzivena ludia vam fakt sibe... tato korona riadne poznacila ludi
@mima1 To nie je koronou, ľudia mali so všetkým a všetkými problém aj predtým. Že “chcelo by to poriadnu večeru”. Skôr by to chcelo poriadnu nádieľku mozgových buniek a etického správania.
Nechápem len jedno, ona chcela poradiť, ale namiesto toho ju tu veľa z vás súdi a hovorí, že je "podvýživená". Každý by sa mal pozrieť v prvom rade na svoju postavu a nesúdiť 😉
Postava je pekna, aj ked o to tu vobec nejde. Ja si tiez myslim, ze je to crevo.
Zájsť lekárovi. Tuto sa vypitovať a oni budú riešiť tvoje chudé telo. ( Ja by som tiež chcela také pekné ploché brucho) Určite si to dať vyšetriť čo najskôr. 👍
@wewerica22 Podla mna sval. NIeco podobne je aj na tychto zenach... nezacala si cvicit na brucho?
@andreatytler Dajte si skontrolovať črevá,ja som mala takú vypuklinku,neskôr som bola operované kvôli invaginácii tenkého čreva(vsunutie kľučky do druhej).Nemáte bolesti?
@majafemo Posuvam tvoj odkaz autorke... @wewerica22
Dajte si skontrolovať črevá,ja som mala takú vypuklinku,neskôr som bola operované kvôli invaginácii tenkého čreva(vsunutie kľučky do druhej).Nemáte bolesti?
@andreatytler 🤗Dakujem
@0silvia0 presne tak, autorka má aspoň podľa mňa normálne pekné brucho bez pneumatík a tuku, ktorý na bruchu ženy nemá čo robiť a už komentáre. To je typické osadenstvo MK🤦♀️🤦♀️
@lucinka1988 blbe zdvihanie sebavedomia... takto sa to veru nerobi🤷♀️
Ach,baby! Prvá som zareagovala na príspevok,tak skúsim napísať čo vidím ja. Ak autorka nemá zdravotné problémy,tak toto po a: je extrémna štíhlosť, lebo takto kosti nevidno ani na štíhlych babách,b:autorka nedala sebavedomú fotku v topíku,ale vo flanelovej košele,ktorá zohreje ale aj schová. A za c:zisťuje veci,ktoré,keby bola štíhla vždy,tak uz dávno pozná. Neurážala som,iba som zo😉skonštatovala,že večera neuškodí.A to je fakt! Dúfam,že v tom,čo vidím ja sa mýlim! A nie,nezávidím jej (výdala som také brucho v zrkadle,takže viem aké aké to je).
@wewerica22 ja to mam tiež, aj to mizne a výstupi, podľa mňa je to črevo.
@wewerica22
A negatívne komentáre by som si nevšímala, my chrdé sa aspoň môžeme dobre najesť aj keď sa nám ťažko priberá a tučky čo si potrebujú uľaviť komentármi na druhých by mi nestáli ani za zaoberanie sa nimi.
@wewerica22 ahoj, ako si na tom? Nasla som ta nahodne a pripajam moju foto 🙂. Uz mam k tomu prestudovane az az. Spaja sa to s nami chudymi to je pravda, ja cvicim uz dlhodobo, chuda som a tiez mi to vybehne a zmizne, vybehne viac ked nieco zjem teda aspon myslim, ze sa to vtedy deje. Zenska mi hovorila, ze vie navriet cieva, ak ta nic neboli tak pohoda, mne stlacala tu oblast aj obvodna ked som sa pytala ci nie nahodou, pruh, slepak, ale ze nie.
Podľa mňa to vyzerá ako tepna a tiež to vyzerá,že by to chcelo poriadnu večeru😉