Ahojte, chcem sa opýtať..mala už niektorá z vás pruh ? Aké boli príznaky ?
Bolest a mala by si mat taku vydutinu na bruchu ked stojis a ked si lahnes tak zmizne 🙂
Ahojte baby ja by som potrwbovala poradit ohladne pruhu mam ho uz 2 mesiace, chcely by sme aj babo ale mam takeho chyrurga on sa ma opital ci chcem si to dat operovat, ze pokial nevraciam a nemam tale tazkosti tak mozem planovat tehotenstvo a ze potom si to dam zoperovat alebo to chcem teraz, mam to vedla pupka v pravej strane trochu to pobolieva ale nic strasne, da sa to zvladnut, po operacii nieje to az take strasne? Mislim bolesti a tak, chcela by som si najst nejakeho ineho chyrurga lebo tento je ozaj šiši.....
@rita86 hej to je aj pri mne už si bola stim?
@stanovelky áno bola. Ľutujem že som nešla skôr lebo od operácie mám pokoj. Bolesti prestali
@rita86 ja som zatiaľ neisla ,a stále sa bojim ísť zatiaľ bolesti nemám mala si to veľké ,alebo sa ti to zvecovalo a ako dlho si to mala ?
@stanovelky veľké to nebolo. Už si nepamätám ako dlho. Mna len tie bolesti trápili
@eclady kde si myslis, ze ho mas? mne sa urobil po laparke, v pupku - tadial viedol vpich. ked mi rastla maternica, tlacila na to miesto a mierne to bolelo. vyduvalo sa mi to tam, dalo sa to prstom zatlacit dnu. ale mam ho maly - mozno na velkost prsta - riesit to budu po skonceni dojcenia, po case ma to uz neboli, uz je maternica ulozena inac, byvakju pruhy aj inde a hlavne vacsie ...