Protivrásková podprsenka - skúsenosti

anicta
11. júl 2015

Ahojte, používate niekto protivráskovú podprsenku La Decollette? Má to naozaj taký efekt ako opisujú? Podľa fotiek pred a po použivaní je to dosť veľķý rozdiel a našla som aj článok kde to jedna pani testovala týždeň a už videla výsledky...Cena je od 40,00€ nahol-takže dosť za vecičku ak nefunguje-ale ak áno, tak to stojí zato....🙂

kikaski
11. júl 2015

Akoze ake vrasky zmiznu pri noseni zazracnej podprsenky? :D

anicta
autor
11. júl 2015

Vrásky na dekolte...

kikaski
11. júl 2015

Tak ja si ju dam na oči :D

anicta
autor
11. júl 2015

Asi ešte nemáte problém s vráskami v dekolte-takže chápem, že je Vám to vtipné 🙂 Väčšinou to trápy ženy s väčšími prsiami, ale samozrejme je to spôsobené aj vekom... Ako prevenciu odporúčajú aj spánok na chrbte, aby bola pokožka počas spánku napnutá- ale ja jednoducho na chrbte spať neviem....

timea7
11. júl 2015

že by opäť skrytá reklama? 😎 Mám pocit, že 98% žien na tejto stránke s tým problémy nemá....a vidieť výsledky po týždni nosenia je také dôveryhodné, ako všetko prípravky na schudnutie.....

anicta
autor
11. júl 2015

Dievčence, PROSÍM, zaujíma ma skúsenosť s podprsenkou- nie to aký máte na to názor.... Veď keď Vás téma nezaujala, alebo sa Vás netýka prečo sa zapájate? A myslím si, že každý by mal vyjadrovať názor za seba a nie za 98% žien 🙂

tenerifka
11. júl 2015

@anicta Pouzivam znacku Nightbra uz dobrych par rokov, a ani jedna vraska na dekolte(pred rokmi tam zacinal byt naznak, preto som si ju kupila). Pouzivam ju poctivo kazdu noc a vrelo doporucujem, je to super vynalez

tenerifka
11. júl 2015

@anicta Konkretne Decolette neviem....mne sa podla fotiek to spevnenie okolo krku nezda dostatocne

midka
11. júl 2015

@tenerifka prosim ta, mozes dat link, aku pouzivas, kde si ju kupovala cez net, alebo v kam. obchode?

tenerifka
11. júl 2015

@midka Ja som to kupovala cez ich webstranku, ale nejde mi teraz otvorit. Snad ju neprestali vyrabat, lebo po rokoch pouzivania by mi bodla nova.....

anicta
autor
11. júl 2015

@tenerifka skúsila som nájsť tú night bra, ale nenašla konkrétne protivráskovú- oproti tej decolette je teda viacej spevnená??? A pamätáte si cenu? Ale keď vravíte, že ste ju už kupovali dávnejšie-od vtedy sa asi cena mohla dosť zmeniť, však?

tenerifka
12. júl 2015

@anicta Vies co, ja si myslim, ze to nebude velky rozdiel, bolo to okolo 50 eur. Ale je to vynikajuca investicia, fakt ju doporucujem. Decolette moze byt takisto dobra, fotka je jedna vec, ale ak ju vyrabaju uz dlho a ma uspech, tak niet o com, kup si ju

anicta
autor
12. júl 2015

@tenerifka veľmi pekne ti ďakujem za tvoju skúsenosť.... Myslím, že som už plne rozhodnutá 😵

eurydika1
27. máj 2019

@anicta dobry den, chcem sa Vas spytat ci ste napokon vyskusali tu podprsenku, aku znacku a ci ste s nou spokojna? dakujem

anicta
autor
6. sep 2019

@eurydika1 Ahoj, áno, napokon som si ju kúpila, zn. La Decollette. Zo začiatku som ju poctivo používala a naozaj to splnilo svoj účel-fakt to vyhladilo dekolt...Keďže mám väčšie prsia a viem spať iba na boku, ráno som sa vždy zobúdzala ""pokrčená" 😉 a keď som spala s podprsenkou dekolt bol naozaj pekne hladký.
Len nevýhoda je to, že mi je v tom veľmi teplo a začalo mi to pri spánku vadiť, takže občas ju vytiahnem keď je chladnejšie a keď nie je manžel doma: stuck_out_tongue_closed_eyes: