Ahojte, používate niekto protivráskovú podprsenku La Decollette? Má to naozaj taký efekt ako opisujú? Podľa fotiek pred a po použivaní je to dosť veľķý rozdiel a našla som aj článok kde to jedna pani testovala týždeň a už videla výsledky...Cena je od 40,00€ nahol-takže dosť za vecičku ak nefunguje-ale ak áno, tak to stojí zato....🙂
Vrásky na dekolte...
Tak ja si ju dam na oči :D
Asi ešte nemáte problém s vráskami v dekolte-takže chápem, že je Vám to vtipné 🙂 Väčšinou to trápy ženy s väčšími prsiami, ale samozrejme je to spôsobené aj vekom... Ako prevenciu odporúčajú aj spánok na chrbte, aby bola pokožka počas spánku napnutá- ale ja jednoducho na chrbte spať neviem....
že by opäť skrytá reklama? 😎 Mám pocit, že 98% žien na tejto stránke s tým problémy nemá....a vidieť výsledky po týždni nosenia je také dôveryhodné, ako všetko prípravky na schudnutie.....
Dievčence, PROSÍM, zaujíma ma skúsenosť s podprsenkou- nie to aký máte na to názor.... Veď keď Vás téma nezaujala, alebo sa Vás netýka prečo sa zapájate? A myslím si, že každý by mal vyjadrovať názor za seba a nie za 98% žien 🙂
@eurydika1 Ahoj, áno, napokon som si ju kúpila, zn. La Decollette. Zo začiatku som ju poctivo používala a naozaj to splnilo svoj účel-fakt to vyhladilo dekolt...Keďže mám väčšie prsia a viem spať iba na boku, ráno som sa vždy zobúdzala ""pokrčená" 😉 a keď som spala s podprsenkou dekolt bol naozaj pekne hladký.
Len nevýhoda je to, že mi je v tom veľmi teplo a začalo mi to pri spánku vadiť, takže občas ju vytiahnem keď je chladnejšie a keď nie je manžel doma: stuck_out_tongue_closed_eyes:
Akoze ake vrasky zmiznu pri noseni zazracnej podprsenky? :D