Protilátky po prekonaní Covidu

13. dec 2021

Viem, že jento všetko individuálne, práve preto sa pýtam na vaše skúsenosti. Prekonala som covid takmer bezpriznakovo - pre istotu som brala lieky od lekárky. Inak žiadna teplota kašeľ, bolesť,... nič.
Preto sa chcem opýtať, stalo sa niekomu z vás, že napriek tomu ochorel opäť v priebehu pol roka? Aké ste mali protilátky a pripadne aky ste mali priebeh druhý krát, keď ten prvý bol v pohode?

euka210
13. dec 2021

O dospelom neviem, ale synovec a neter mali na jar 2x po sebe, synovec protilatky 0, tak chytil este v sept.

autor
13. dec 2021

@euka210 a priebeh?

staskadexter
13. dec 2021

Ahoj, ake lieky si brala ?

matkahelka
13. dec 2021

my sme boli cela rodina bezpriznakova, ja aj muz sme mali protilatky celkom slusne, dcera mala maximalne, ake labak dokazal namerat. covid sme mali takmer pred rokom, zatial klop-klop sme sa opatovne nenakazili

soldi
13. dec 2021

mala som covid vo februari. priebeh - par dni zvysena unava, obmedzeny cuch par dni (necitila som puchy, vone ano). ziadna teplota, kasel, sopel, atd... keby som nemala pozitivny test, tak si ani nevsimnem, ze mi nieco je. protilatky som si bola dat merat o 8 mesiacov neskor a mala som velmi vysoke stale.
susedka mala covid rovnako ako ja, dala si zmerat protilatky v tom istom obdobi ako ja a nemala uz takmer ziadne. doma mala teraz pozitivnu dceru s miernymi priznakmi (nadcha) a nenakazila sa od nej.

autor
13. dec 2021

@staskadexter isoprinosine a tie druhe zabudla som názov. Nejaké antibiotika. A kopu vitamínov, ale to aj pred tým, len teraz som mala zvýšenú dávkovanie C, D aj zinku. Prečo?

autor
13. dec 2021

@soldi takže mam.zrejme protilátky, keď mám mierny priebeh?

soldi
13. dec 2021

mesiac po prekonani si mozes dat zmerat. zalezi od imunitnej odpovede Tvojho tela. vyska protilatok sa neda urcit od toho, ze aky si mala priebeh.
niekto ma mierny priebeh a vysoke protilatky, niekto ma mierny a nizke protilatky.
muz tej susedy, co som ju vyssie spominala, tak sa nenakazil ani raz - ani od manzelky na jar, ani od dcery teraz a protilatky nema ziadne. a ani sa ziadno od nich neizoloval.

autor
13. dec 2021

@soldi no tak potom bude pravda ze to meranie protilátok nemá zmysel. Vraj nie sú presne.
Tie co sú úplne presne a spoľahlivé stoja okolo 250e

staskadexter
13. dec 2021

Len ma zaujimalo 🙂

euka210
14. dec 2021

Teploty mali, detailne neviem.
Syn s manzelom mali v maji, teraz v nov.sme mali ostatni, oni dvaja nedostali...je to indi vindi