Poznáte to určite všetci: škola. Viem že by som si nemala ubližovať na zdraví ale prosím vás o rady ako ochorieť. Nemyslím tým nejaké zlomeniny ale trebárs nejakú chrípku atď;)
toto nieeee :D :D :D :D tak toto je moc : D :D koľko máš rokov ???
Prechadzaj sa po ulici a hladaj virus chripky... Ach preboha, to vazne potrebujes taketo blbosti si vymyslat?
@gugugaga123 To snáď nemyslíš vážne? A tým sa akože vyrieši čo? Veď učivo budeš musieť dobrať, aj vymeškané písomky dopísať. Toto nepochopím! Keď už, tak na rovinu povedať mame, že si sa neučila a bojíš sa, že napíšeš zle písomku. Možno Ťa nechá 1 deň doma, ale v tom prípade ten deň využi naplno na učenie.
No zaručený spôsob je ísť poriadne pooblizovat košíky v tescu, alebo rúčky v mhdcke.. pri troche šťastia budes mať chrípku, ak ešte väčšie šťastie, tak žltačku.. 😉 fakt chces byť chorá? Nie je ľahšie sa naučiť to čomu sa chces vyhnúť?
@jana_eyre_2 no fuj 😂
Táto téma vo mne vyvolala nostalgické spomienky z detstva. Nanešťastie ja som bola stále chorá, aj keď som nechcela.
V Pezinku si všimli,že máš prístup na net? 😂 😂
no lebo nikto z vás nikdy nesimuloval, že 😂 ani v škole ste sa nikdy neuliali z písomky a božechráň v zamestnaní fiktívna PN, očr cez letné prázdniny alebo P 😂
a tu hneď psychiatrickú diagnózu by ste stanovili poniektoré 🙄
@gugugaga123 zaručiť sa nedá nič, ale napr. taký kúpeľ v jazere by ti mohol priniesť zápal pľúc, prípadne močových ciest a tak rôzne. Pokazený jogurt (alebo iné jedlo) zas žalúdočné problémy.
Otázne je, či fakt potrebuješ ležať doma alebo v nemocnici s nejakým ochorením a trápiť sa, alebo sa potrebuješ len uliať zo školy ale zároveň ostať fit.
@domka1205 aj pod lampu, len za čias kvalitných ortuťových teplomerov bolo treba konať opatrne, aby ho neroztrhlo 😂
Asi by som ti nemala radit, ale napadlomi napriklad ist do cakarne ku doktorovi 🙂
@sissy27 veru,nikto nikdy nesimuloval a panny povinne do prvej svadobnej noci 😂😂😂
@gugugaga123 volakedy u nas chalani pili rozpustenu kriedu vo vode. Ale ja by som to neriskovala 😰
Aj my sme sa kedysi snazili "ochoriet", aby sme sa uliali z pisomky. Ja som napr. davala celovy teplomer na radiator, aby som si zvysila teplotu a zostala doma. Manzel stary ortutovy teplomer klepal zo spodnej strany, aby ryska vyskocila vyssie a ukazalo vyssiu teplotu.
Ale mala som aj hardcore spoluziakov, jeden zjedol celu kriedu, aby nemusel prist na dalsi den do skoly. Tomu sa ale nic nestalo, len ho zapieklo. Dalsi zjedol zivu dazdovku a tusim ho brali na pozorovanie do nemocnice. A dvaja experti si spravili octovy zabal ruky (namocili obvaz do octu, obviazali ruku a nechali nejaky cas posobit), potom rukou pleskli o stol, aby si zlomili kost...
Boze, ked si predstavim, ze raz bude taketo hluposti vymyslat moj syn... 😳🙄
uz to vydrz 🙂 za chvilku mate prazdniny viac ako dva tyzdne
Ziadnu z Vas kriticiek to nikdy nenapadlo vsak? :D Verim ze kazdy z nas sa snazil "ochoriet" aby sa vyhol skole, len sme sa to nemali kde online opytat 🙂
Za starych cias by som ti poradila jest sneh a cmulat cencule 😂 to bolo nase 😀
😂😂😂
My sme jedli kriedu aby sme mali horúčku... Nikdy sme ju ale nemali😂😂
Kým vymyslíš nejaký plán, zrealizuješ ho a dajme tomu aj naozaj ochorieš, bude nejaký víkend. Potom už len týždeň do prázdnin, z ktorého si ťa aspoň dva dni nik normálny nebude všímať... Nehovoriac o tom, že želané choroby si občas dávajú načas a prichádzajú v najnevhodnejšej chvíli.... trebárs aj cez tie prázdniny.... Nuž, ja by som na tvojom mieste v tomto čase už radšej veľmi nešpekulovala 😀
@jankus25 ma každú chvíľu nejakú vsugerovanú chorobu, určite poradí
Aj za našich čias sme vymýšľali somariny a niektorí sa ulievali zo školy a podobne... ale naozaj tu dospelé ženy idú radiť (evidentne) dieťaťu ako ochorieť? A keď sa niektorá ozve, že je to nezmysel a nezodpovedné a podobne, tak opäť dospelé ženy, väčšinou matky ju zvozia, že či sa ona nikdy neuliala? To fakt tento modrý koník už klesol takto nízko???
Podľa toho čo píšeš chorá už si - navštív psychológa