Ahojte prosím vás už druhý mesiac som nedostala menštruáciu. Robila som si tehu testy ale boli negatívne, bola som aj u gynekológa a ani ten nič nezistil, :( povedal iba že to môže byť tým že som nárazovo schudla ale neschudla som a do teraz som ich mala presné minimálna odchylka bola dva dni. prosím poraďte mi niečo, hoci budúci týžeň mam ísť na vyvolávačku ale možno sú aj iné alternatívy. Víno, a horúca voda nepomohla :/ Ďakujem za každú radu 🙂
Vážil vás lekár teraz?
@tralalala13 nevážil ale ja sa vážim pravidelne a pohybujem sa stále na tej istej váhe odchýlka 2 max 3 kg
@ditinka98 podľa mna aj stres veľa robí ale keď 2 mesiace neprišli neviem či by sa dali prírodnou cestou vyvolať ešte nejako držím palce v každom prípade
Vzal ti krv? Pokial si tehotna,tak by mohol vyskocit teh.hormon. no ak je nizky,tak ti len meska. A nemala si ani spinenie, bolesti?
ahoj no ja mam tento isty problem tiez som od juna nemala menzes..ale mala som cystu ta praskla a ze by mi uz mali prist a stale nic..ale vyvolavacku ani nerozmysla dr zeby mi dal ze pride sama a mna uz ide porazit
@nikuska1202 ja dúfam že vyvolavačka pomôže 😶 ako je to super že celé leto som mala pokoj ale už mi to chyba
@ditinka98 presne to aj ja hovorim ze super leto stravene 🙂 ale hroza na hromony a vsetko uz ju chcem mat 🙂
Auky vyvolavačka pichnutá uvidíme za 10 dní či prídu či nie
@ditinka98 predčasnu menopauzu.mozes dostať aj okolo 20tky
@ditinka98 zajdi ku obvodnej nech ti skontroluju stitnu zlazu ak sa ani to nepotvrdi nech gynekolog zoberie krv a skontroluje ci mas v poriadku vsetky hormony. Tiez som si tymto presla a nakoniec sme zistili, ze mam malo jedneho hormonu. To som ale najskor si presla troma vyvolavackami a nakoniec som vymenila gynekologa.
Ďakujem skúsim
Dámy menštruacia prišla v piatok ☺️Vyvolávačka pomohla
Aloe vera berry nectar je na taketo problemy od pasa dolu uplna prirodna bomba 😊 užívam dlho a odporucam
Predčasná menopauza? Ale to by ti hádam zistil.