Je tu niekto kto má skúsenosti s Pánom doktorom? Prípadne niekto koho zoperoval?
Ďakujem.
Ano...
Mna operovalpred veľa, veľa rokmi
Mna to čaka v Juni.. tak uvidíme.. ale ževraj je to velky profík 🙂
to si nemyslí.. ja som platila cca 20eur. 🙂
a poisťovňa je povinná všetko preplatiť
@nika020 Ahoj, ja som pacientkou prof. Poula cca od roku 1987-88. Niekolkokrat ma operoval, aby ma dostal zo stavu zufaleho do stavu skveleho (chodim, bicyklujem, korculujem, bezkujem, plavam a mam dve zdrave a krasne deticky). Svetove modne mola dokonalou chodzou nepokorim, ohybnost Very Caslavskej zostava pre mna za hranicami fantazie a Usainovi Boltovi neuteciem. Ale chodim po vlastnych! Za cele tie roky som stretla naozaj vela jeho pacientov. Nespominam si na jedineho nespokojneho.
V lete 2022 sme platili aj s USG 40 ci 50€ za vysetrenie. Jeho um a zrucnost rozhodne nemaju cenovku. Ak by otazka stala tak, ci moje dieta bude operovat prof. Poul, alebo ho necham dopatlat na Kramaroch (pri vsetkej ucte), tak predam aj ladvinu, aby to robil prof. Poul.
Zelam vsetko dobre!
Prof. Poul operoval v 2018 môjho syna Prerove. Operáciu sme platili asi 20 tis CZK, poisťovňa všetko preplatila. Chodili sme k nemu potom ešte na konzultácie. Tuším 1000 korún stalo to jeho 5 minútové zhodnotenie situácie. Jeho súkromná prax. To sme ani neriešili poisťovňu. V čom je on super je, že za tých 5 minút a 1000 CZK vám povie viac relevantných info, ako x doktorov počas x rokov kadejakých vyšetrení.
Ahojte , nasla som tuto diskusiu a mam potrebu sa vyjadriť!
Presne pred rokom nás ( nášho syna s DMO) primarka jednej rehabilitačnej nemocnice odporučila k dr.Poulovi. Nevedela som do čoho ideme, ale vedela som , ze potrebujeme pomoc!
Za 2tyzdne sme uz cestovali na konzultáciu do Brna, 50eur /naozaj cca 10min.
O 2 mesiace sme dostali termin operacie v Prerove ako aj všetky potrebné informácie k tomu.
Všetko prebehlo ako malo a možno aj trochu lepšie ako dr. Poul sám predpokladal, ako nám sám povedal na kontrole po zložení sádry.
Dr. Poul daroval mojmu synovi šancu na normálny život a nám zmenil kvalitu života o 100percent. Synov stav po operacií uz videli 4 rehabilitacni lekári, množstvo fyzioterapeutov ... kazdý z nich nezávisle od seba povedal , že nevidel ešte taký vysledok po operacií a ak aj videl ,je to jeden z najlepšich.
Prosím ,ak potrebujete ortopéda-operatera pre deti nech vás neodradi 5min konzultácia, je to odborník ktorému tých 5min stačí. A využite služby tohto lekára, kým sa dá, kým pracuje a vládze.
Do konca života budem vďačná za to, že syn dostal od dr. Poula šancu na nový život !
Pozdravujem všetkých, prosím vás, čítala som, že pán profesor Poul už neoperuje. Potrebujeme sa s ním spojiť, prípadne odkonzultovat zdravotný stav dcérky, narodila sa s deformáciou dolných končatín 😔
https://orto-poul.cz/ - tu ich kontaktuj. Tam máš najrelwvantnejsie info
Myslis z Brna?