Má niekto skúsenosť z produktami Energy? Ak áno z ktorými konkrétne. Dakujem
@ctrl ja - ale vzdy som pred tym bola na biorezonancii a podla toho co mi tam vyslo tak som brala kvapky, len tak by som si ich nenasadila. Dcere brala vironal ako prevenciu ale neviem ci pomohol kedze vseobecne nebyva chora
Takze zalezi ci chces nieco liecit alebo len na podporu imunity.
mali sme uz Regalen, Korolen, Drags imun, krem Protektin, kupelnu sol Biotermal - vsetky vyborne
super uspech mali aj veterinarne produkty regavet a cytovet
Mám vždy po ruke Drags Imun,a Vironal najlepšie 👌
ahoj aj ja som mala,, aj teraz mám,,, no vlastne som brala už regalen na tráviaci trakt lebo stale som bola nafuknuta, pálilo ma to, plynatosť, a ono to mi pomohol,
tá druhá vec.. lekári mi nevedeli pomôcť len tento prirodný produkt..
Kde objednávate?
@ctrl objednavam vzdy priamo na ich stranke: https://www.energy.sk/sk/menu_x1096x/
@bambuslienka po akom case si citila vyskedky? Mali aj nejake vedl.ucinky?
Teraz mi zacal 3ti tyzden co beriem Drags imun a Korolen a nenormalne ma dnes susi...pritom si myslim,ze pijem dost ...
@nikaill kvapky sa nemajú miesat ....jedine výnimky sú ak je akútny stav ale to skôr s lekárom riešiť
@vilo1019 ja mám práveže opačnú skúsenosť. Pani Černeková stále poradila, vypočula si problém a ako bonus mi prípravky dorazili v priebehu nasledujúceho dňa.
vyrobky Energy milujem, pouzivam ich ja a aj moja rodina. pani Cernekova je skusena byvala zdravotna sestra, vzdy mi rychlo a vecne poradila.
pani Cernekova je jednoducho P O K L A D, reaguje promptne, odpoveda na sms a aj telefonicky poradi. minule som cez vikend dostala silnu migrenu a pred navstevou pohotovosti mam zachranila prave ona. zdvihla mi aj v sobotu na obed.
No my sme si to najskor nasli na webe, ten Gynex na zenske problemy, lebo dcerka mala a este aj so stitnou daco, tak sme to objednali a potom sme zacali skusat aj dalsie pripravky do rodiny Vironal, Cytosan, Artrin, aj zubne pasty, no postupne vselico, aj to vzdy pomohlo a super to je. Ked sme uz vela objednavali tak na druhy alebo treti raz, tak uz nam potom volali, ci sa nechceme stat clenmi, lebo tak je to lacnejsie a este nam aj poradili. Potom sme sa ale prestahovali ku Trnave a zistili sme, ze tam je aj predajna ich a rovno aj premeriavat sa tam da tym ich pristrojom, tak za nas super. Ked znami nevedia alebo nechcu ist do toho ich obchodu, tak sa im da pisat na fb, aj taku poradnu maju.
@renkatonko Dobrý deň, prosím viete mi povedať kde v Trnave majú prístroj na meranie a produkty energy? Mám nejaké problémy a rada by som si tam zašla.Dakujem 🙂
Dobrý deň, prosím Vás a ako sa s touto firmou kontaktujete ? Nikde na stránke som nenašla email alebo telefónne číslo. Potrebovala by som poradiť, písala som do poradne, ale to zase čakať niekoľko dní na spätný email.... Dal si niekto z Vás odmerať diagnostiku supertronikom ?
@cervena_ceresna Dobrý deň, prosím Vás, kto je tá pani Cerneková ? Je na ňu niekde kontakt ? Ďakujem pekne.
Ahojte 🙂 prosim vas, ma tu niekto skusenost s Klubom Energy v BA? ako ste sa tam objednali, ako to prebiehalo, cca kolko to stalo, pomohlo vam to? Lebo ja som pisala so svojim problemom do poradne a odpisali mi, ze najlepsie ist na meranie do jedneho s Klubov Energy...
ja mam dobru skusenost s Gynex, ten je asi medzi zenami najpopularnejsi. Renol, Regal su tiez dobre, Korelen pre starsich ludi, grepofit pekne podporuje imunitu. Ten berie aj moja 6ročna dcéra