Ahojte,keďže som od sestry chytila vsi ktorý produkt odporúčate najviac? Videla som Elimax,Paranit alebo Nyda. Dodám že som v 25tyzdni tehotenstva,tak aby nieco z toho neublížilo babatku. Poprípade čo iné odporúčate. Vdaka
paranit sampon .....neviem, co vsetko to obsahuje, ale je to taka mastna zmes, ktora znici existujuce vsi, nasamponujete si vlasy, pockate 10minut a oplachnete, potom vycesat treba
po tyzdni zopakovat, lebo z hnid sa mozu vyliahnut nove .....
a neviem, ci byvate v spolocnej domacnosti so sestrou ......ale vsetky postelne obliecky treba vymenit, vyprat nad 60stupnov ......a moze to byt napr. aj na sedacke, ked tam pred vami sedela sestra a vy si tam potom sadnete
takze idealne vsetci si musia umyt vlasy v rovnakom case
drzim palce🍀
Šampóny by nemali nijako ublížiť babatku pokial viem. Zvyknú predávať aj také niečo medzi vodičkou a balzamom takú to má konzistenciu neviem ako sa to už ale volá ale je fajn si to nechať kludne aj celu noc a zabaliť. A vela vela vyčesávať. Nám ked sa v škole rozmohli vši tak nám mama zvykla zmiešať čajovnikový olej s vodou a tým nám prestriekala hlavu vraj to má vši odpudzovať a keď mám pravdu povedať nikdy sme nedostali vši v tom čase.
Sice som vsi nikdy nemala (klop klop), ale odporucaju aj prezehlit poriadne vlasy okrem ineho a to v tehotenstve urcite neuskodi 😁