Proctocare - skúsenosti

wlf
27. sep 2022

Ahojte. Bol niekto v Proctocare s hemoroidmi? Mňa to čaká a strašne sa bojím.

katarinka1211
28. sep 2022

@wlf ahoj ja som bola síce nie s hemeroidmi ale kľudne napíš súkromnú spravu

lucia1536
24. okt 2023

@wlf prosím vás ako vám to dopadlo? Čaka to aj mňa a rada by som sa s niekym poradila

wlf
autor
25. okt 2023

@lucia1536 ja som spokojná. Zakrok pohodicka. Ovela horsia je navsteva zubara. Vybavená som bola za 10min, jeden deň to bolo ešte trochu citlivé a odvtedy mam pokoj. Už sa ani nebojím tvrdej stolice ako kedysi 😂

lucia1536
25. okt 2023

@wlf a mali ste len lokalnu anestezu vi aj nejaky oblbovák.

wlf
autor
25. okt 2023

@lucia1536 načo oblbovak? Ten si nedávam ani na gastroskopiu, ale to som ja. Odmalička ma učili "Nebuď maznava, všetko sa dá vydrzat" 😂 Dali iba lokálnu priamo do otvoru, neviem asi 3 vpichy, ale mňa to nebolelo 😂 Narovinu? Radšej budem chodiť každý týždeň do Proctocare než na výplň pier. TO je skutočná bolest ihly a nie toto 😉

lucia1536
26. okt 2023

@wlf ja mám ťažkú tetániu a v poslednej dobe dosť zle znášam akúkoľvek stresujúcu situáciu. A toto je pre pre mňa dost stress kedže som ešte nikdy nemala žiaden zákrok. Gastroskopiu som mala tiež bez, aj kolonoskopiu ale bolo to nesmierne bolestivé. Preto som chcela vedieť. Ďakujem za info 🙂

wlf
autor
27. okt 2023

@lucia1536 9r beriem AD na silné úzkosti, viem, ako sa cítiš, ale hovorím, toto je malina. Najbližšie keby tam idem, tak to tak neprezivam. Vždy treba myslieť na to, že kvôli chvíľkovej záležitosti sa netreba trápiť tak dlho. Bolieť to nebolí a netreba dá báť ani doktora. Je to jeho práca a navyše on je strasne zlaty.

lucia1536
16. nov 2023

@wlf bola som v proctocare a teda nikdy viac. Naprv ma nahanal nech si spravim gastro vyšetrenie a ozvem sa pre operaciu ze dame datum. A ked som presla vysetreniami a teda a dobrym vysledkom a snažila som sa skontaktovat s doktorom tak sa nedalo. Po niekolkych emailoch sa mi ozval doktor ze mi operaciu neodporúča. Tak som ostala zhrozena ze teda jeho liecenie bola operacia a potom ma odpise ze mi ju nespravi? A kde je potom riešenie mojho problemu? Na moje emaily mi po takmer dvoch tyzdnoch odpisali z recepcie ze mi odporučaju prist znova osobne. Tak sme prišli. Hneď vo dverach som mala naordinovane gumičky o ktorych mi vravel ze mi ich neodporúca este dva mesiace predtym. S prepacenim s holym zadkom som tam lezala pri dvoch lekaroch ktorí mi nanucovali a chceli bez mojho suhlasu aplikovat gumičky bez akejkolvek informovanosti ze by ma to stalo 950€!!!! Az ked som razne odmietla ze neviem ani cenu a na nic take som aktualne nebola pripravená a ze som prisla konzultovat moje dalsie liecenie tak teda povedal ze mi to zoperuje ale ze zrazu su gumicky pre mna vyhodnejšie ako laseriva operacia. A ze ked nemam hotovost ze mozem urobit aj prevod. Také nanucovanie a natlak som teda este nezazila. Navrhla som teda že chcem laserovu operaciu s analgosedaciou kedze v emaili mi z ich kliniky prisla info ze to takto robia. Tak ma doktor vysmial ze on analgosedaciu nedava ze nemam verit tomu co mi napišu v emailoch. To uz bol pre mňa strop teda. A tak som odišla s terminom na gumičkovanie. A keď si toto cele vypočul chlap v aute tak bol z toho tak v prdeli ako ja 🤣🤣🤣 mam obehanych vela lekarov ale toto je čiste nahananie si ľudí a to nás tam na jeden termín bolo 10, čo sme sa tam v čakárni tlačili ako sardinky a všetci tam dostali zrejme tuto gumičkovú ponuku. Mala som na doktora svoj názor a očakávania. Prvotne mi sadol a bol milý ale toto naozaj zabil a už by som sa mu nezverila.