Problémy so žlčníkom a trávením

sandri3
9. jún 2023

Zdravím 🙂 Prosím Vás, čítala som tu už viacero príspoevkov, ale s mojím problémom som sa tu nestretla. Už počas tehu ma trápili problémy v oblasti bránice. Mala som tlakové bolesti, s vypnutým bruškom som sa nevedela nadýchnuť, so stiahnutým bruškom som len tak lapala po dychu. a potom zo sekundy na sekundu to prestalo. Niekedy to trvá aj 6 hodín, niekedy za 2 hodky to prejde. V nemocnici som počas tehu bola vybavená s tým, že mi malá tlačí na bránicu. Lenže problémy neprestali ani po pôrode cisárskym rezom. Týždeň po pôrode som bola nazad v nemocnici s týmto problémom. Najprv podozrenie na pľucnu embóliu, potom že chrbtica, a naposledy, že to môže byť aj od žalúdka. Tak som si zariadila termin na gastro, kde mi dr. zistila zo sona, ze mám žlčník plný kameňov (na papieri mám písané blato) a pravdepodobne mám zlé trávenie, nakoľko 15 hodín po poslednej strave som mala úplne plný žalúdok, pričom som na veľkej toalete bola aj 2x počas tých 15 hodín. teraz mám termín na gastrofibroskopiu o mesiac a momentálne som na diéte. Avšak čo tu čítam, každý tu má nejaké problémy denno denne a nie len občas. Ja vôbec nič necítim, ani typické príznaky nemám na nič. Nemá s takýmto niečim niekto skúsenosti? Ďakujem