Ahojte,
poprosím vás ak máte niekto rady. Mám problémy so žalúdkom. Bola som aj na gastro- pravdaže nič zistené. Hneď na ráno mávam neskutočný tzv. vlčí hlad. Býva mi už pol roka sústavne zle, na vracanie, aj keď nezvraciam. Zvykne aj po jedle (ako kedy). Mám dosť veľa kyseliny, nadúvanie, zvykne sa mi točiť hlava. Nedokážem absolútne pribrať, skôr chudnem. Mám ísť na vyšetrenie ohľadom histamínu, ale no neverím, že sa niečo ukáže. Nejaké rady? Ďakujem😉
Zmen odbornika a hladaj vysvetlenie. Robili ti gastroskopiu? Chod aj po tej alergii, mozno sa ti to nezda, ale alergie dokazu robit vela zaludocnych a traviacich problemov. Hlavne to nevzdavaj. Ja som sa ako dieta trapila 4 roky, kym mi nasli Helicobactera. Posielali ma kade tade, vymyslali diagnozy, psyhologicka dokonca vyhlasila, ze si vymyslam. Krava, 8 rcne dieta si vymysla a od bolesti odpadne v skole🙈Nasi to nevzdali, az nakoniec nasli spravneho lekara, spravili gastroskopiu a nasli pricinu. Preliecili a zlepsilo sa. Aj ked si stale musim davat pozor na pravidelnu stravu. Nenechaj sa odbit a bojuj. Ide o tvoje zdravie.
@katkakovac Áno mala som aj gastroskopiu robenú, ale predsa vyskúšam tú alergiu. No viete to je tak, že už keď doktori nevedia príčinu choroby, najľahšie je človeka odkázať psychológovi. Ďakujem za podporu 🙂
@lejo_ treba zájsť ešte k iným odborníkom, možno to súvisí úplne s niečím iným
@lejo_ ahoj momentálne riešim ten istý problém ... včera som bola akurát na gastroskopiu a potvrdili mi intoleranciu na laktózu a lepok. Tiež som dosť chudla ... a práveže som dosť jedla .
Ahoj, napíš správu sem https://www.facebook.com/imwell.sk/ - zaoberáme sa nastavením výživy
Môžeš si prečítať tu: https://imwell.sk/vyzivovy-plan - nie je to jednostranný jedálniček (na dvoch stranách povedané, že máte jesť ovocie) - rozsah je 30-40 strán podľa zdravotných problémov.
Pekný večer
@lejo_ ja pijem teraz ALOE BERRY NECTAR, a este ALOE VERA GEL maju detoxikacne ucinky, najprv som sa bala ze aj ja schudnem, ale zatial ani kilo dole neislo 🙂