Problémy so žalúdkom

nicol156
16. feb 2024

Dobry den vam prajem chcela by som vas poprosit ak z vas niekto mal podobne priznaky .
Uz pred mesiacom ma zacal boliet zaludok mam pocit ako keby mi horel taky horuci ocit alebo palivy preslo to vrátilo sa to zase bola som u lekara zijem v nemecku dali mi esomeprazol. Brala som ho 2 tyzdne trochu polavilo prestala som ho brat a zase citi to palenie zaha to nieje to by ma palilo ku krku ale to palenie citim presne v strede brucha . Ak mal niekto skusenosti tak si rada precitam mam strach ci to nieje nieco vazne . Dakujem za odpovede

zuzkaa1991
16. feb 2024

@nicol156 moze byt zapálený zaludok alebo pazerak to iste som.mala...plus sa mi objavika intolerancia na mlieko musela som vysadit brala.som ozzion od gastra a to mi zlepsilo.....

oli18
16. feb 2024

Potrebujes ist na gastro na hadicku do zaludka a vysetrit helikobsktera. Ten robi rozne problemy.

nicol156
autor
16. feb 2024

@oli18
@zuzkaa1991 zapal zaludka som mala pred 3 rokmi takze viem ake su priznaky nemohla som sa ani vody napit zo vsetkeho mi bolo na vracanie a rychlo som chudla nic som nejedla pojdem teda na hadicko je to neprijemne uz som bola dva krat mam strach dufam ze je to len kyselina alebo helicobakter a mal z vas niekto ake su priznaky?

oli18
16. feb 2024

@nicol156 ja mam zapal zaludka stale, aj helikobaktera, aj vela kyseliny. Nic specialne na to neberiem, len drzim dietu a liek na potlacanie tvorby zal kyseliny. Helikob sa bud liekmi vylieci, alebo aj nie a chytis ho opat. Mne dr preto odmietol lieky nan predpisat.

zoye14
16. feb 2024

@oli18 ja som mala tiez helikobaktera,palenie zahy,nafukovanie a nakoniec histamín...bolo to liecene a tibiotikmi...histamin pred jedlom davat Daosin nezaberalo to.Navštívila som p.Dedíka v Nemšovej užívam jeho kvapky na 80/mi pomohol,ze treba este doliečit histamínovu intoleranciu,vďaka nemu sa mi stav zlepšuje a žalúdok lieči.Veľmi som mu zato vďačná