Prosim Vas ako preliecit zaludok?Mam casto bolesti, ci som na lacno ci sa najem boli ma zaludok.Mal som helikobaktera a pravdepodobne stale asi aj mam..len sa obavam ci uz nemam vredy alebo co lebo po zobudeni ma casto boli zaludok.Doteraz som jedol vsetko, aku dietu zacat?co nejest?Dr som hovoril ze nech ma posle na gastro ta mi dala len lieky nolpaza a este nejaky neviem asi Exhelico, vraj reflux podla nej.Este dodam ze na 90% som na suchej strave.Cize mal by som nieco varit ale co je take dobre dietne a da sa to uvarit?Dakujem za rady.
Kuracie meso na prirodno, cestovina, avokado, omacky, ovocie, celozrnne pecivo, zelenina, najdi si na internete, dietne sunky, parky, a vobec by si nemal koreniste ak ano tak Kurkuma je najlepsia, a vsetko co nedrazdi zaludok
@dzarika dakujem
@dzarika len mna na gastro nechce poslat, ze to je reflux a mam brat noplazu
Ak bolesti pretrvávajú, musíš ísť na Gastro, zmeň lekára alebo chod na pohotovosť.
Ahoj, moj priatel mal toto iste, staleho bolil zaludok teda myslel si ze ro je zaludok ale zaludok to nebol trvalo to tak mesiac ze ked niefo zjedol boleloho to potom to prestalo zas si nieco dal zacalo to boliet, cele noci nespal nemohol furt skrceny zle mu bolo, potom som ho presvedcila nech ide odhodlal sa ist k svojej domtorke ta urobila vysetrenia urobila helikobakter, pozitivny , odporucila na gastro zistili mu zapaleny cely dvanastnik, coz je riadna bolest, a zaludocne vredy, tolko liekov co musel, je az hnus, nastastie mu to po par tyzdnoch preslo, ale vredy uz bude mat stale, strava najlepsie nieco furt zajedat, piskoty a podobne ale moc suche by som ti neodporucila, skus radsej omacky kasa a podobne nie suche lebo to robi len galibu .