ak ano ako ste na to prisli a po akom dlhom case??nejake priznaky co ste mali a tak dakujem
ja som o tom nevedela, že mám problém až po dvoch potratoch som išla a zistili mi to. mám zníženú funkciu a aj mám uzol na štítnej zľaze. aj všeobecný doktor môže urobiť krvný obraz vrátane hormonov štítnej zľazy. alebo sa objednaj rovno na endokrinologiu.
Mne sa hypothyreoza spustila po porode, teraz pri druhom tehu mi jemne zvysil dr.davku.Po porode kontrola, som zvedava ako to dopadne.celkovo prejavy boli sucha pokozka, unava,padanie vlasov...
ahoj tak ja len cakam na vysledky no lezala som do vcera v nemocke ,mala som silne busenie srdca az okolo 200 za minutu,dalej mi dost zacali padat vlasy,nemozem pribrat aj ked jem som dost chuda,trapi ma pokozka,som stale podrazdena a unavena,sama som zvedava si mam ozaj stitnu zlazu alebo co toto vsetko znamena
Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien, a veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali pár minút Vášho času a vyplnili môj dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné alebo sa aspoň otehotnieť pokúšali, či už zdravé ženy alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P
záleží či je hyper alebo hypo porucha. Ja má zníženú činnosť čiže hypotyreoza - veľký tlak v krku som mala, chýbajúci menzes, pocit chladu, padanie vlasov, priberanie na váhe, búšenie srdca. Pri opačnej poruche: strata hmotnosti, únava.