Problémy s vyrážkami

petta87
13. apr 2016

ahojte baby, potrebujem poradit. posledne mesiace sa mi na chrbate robia vyrazky ale riadne ☹ neviem čo s tym, nechcem hned utekat ku kožnému a tak, ze prečo a dopovat sa liekmi. nemate nejake osvečene mastičky alebo niečo? 😒

sardinka335
13. apr 2016

@petta87
Mne sa tiez začali robiť na ramenách, intuitivne som tak nejako pochopila ze je jar a treba odlahčit telo, detox, proste po zime je telo ,,zasajrajtene,, čreva su zabordelene a to všetko sa odraza aj na kozi...to bola taka moja dedukcia, nehovorim ze spravna, menej mäso alebo kolko vladzem vylučim, viac vody, čistiace čaje, postny den, sladkosti som obmedzila, odštavujem. Takze ja by som najprv prelustrovala svoj jedalniček, zivotospravu - neviem či si fajčiarka, očistila čreva a potom keby to nepomohlo tak by som riešila mastičky a kozneho.

petta87
autor
13. apr 2016

@sardinka335 tiež premyslam nad tým, že či to nemôze byt aj jedalničkom a mala by som asi zdetoxikovať.... ☹
fajčiarka som bohuzial 😅 myslis ze sa da najsť niečo na nete ohladne očisty? nikdy som to totizto nerobila

ajana1
13. apr 2016

skus si ich potierat jablkovym octom zmiesanym s prevarenou vodou. Mne to dost pomaha ako sa ich zbavit alebo aspon zmiernit. Samozrejme je ale najlepsie najst pricinu a potom odstranovat dosledky. Vela stastia!

sardinka335
13. apr 2016

Tak nie som nejaka odbornička na očistu - skor si to tak nejako ,,vyskladam,, podla seba..lebo podla mna dolezite je urobit dlhodobejšie zmeny a vydržať - takze nejake joginske očisty mi prišli priliš komplikovane a aj obmedzujuce. Na druhej strane zase nechcem byt ničoho otrokom a bat sa aj kuska čokolady....takze ty sama skus počuvat svoje telo čo ti ,,hovori,, čo mi asi škodi, čoho jem asi vela, čo mozem vynechat, bez čoho sa mozem zaobist....
Ja napr. jem na ranajky kaše Nominal - nerobim im reklamu, určite su aj ine značky je to 100% napr špalda ovos...ja si to robim s mliekom je to lahodnejšie na to si nastruham jablka alebo ake ovocie mame posypem škoricou a polejem medom...predtým som jedavala rozky so salamou...
Jeden den je dobre mat postny - cely den vydržat napr. na štavach čo si odštavíš, alebo len voda, očistny čaj...teraz je ,,moda,, ten smothie...proste moznosti je vela a ty musiš najst tu čo ti vyhovuje, pri ktorej vydržíš. Inak napr. predavaju aj jablčnu vlakninu stoji to euro..a to si dam do bieleho jogurtu, plus vločky a mam večeru, olovrant.

silvusinka353
13. apr 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

@petta87 myslim si ze na internete najdes nejaku spravnu volbu ako sa ocistit.. ale to fajcenie by asi najviac pomohlo 😉

biokozmetika
13. apr 2016

súhlasím so @sardinka335 , že telo po zime môže byť v režime čistenia sa a najviac to vidno na koži. ak si predtým nemala žiadne problémy s vyrážkami a neskúšala si novú kozmetiku alebo prášok, na ktorý môžeš byť alergická tak buď sú to hormóny alebo ozaj tá strava. btw. tiež som teraz v procese "detoxu" 😀 p.s. fajčenie tomu určite nepomáha lebo telo sa v podstate musí okrem tých "klasických" vecí čistiť aj z nikotínu ale ako bývalý fajčiar viem, že prestať nie je ľahké...tak vyskúšať všetko čo sa dá 😉

shia
13. apr 2016

mne dost teraz pomaha masticka pityol, skuste...

reiva
14. apr 2016

Ja by som odporučila teraz na jar detoxikáciu ;) treba však zvážiť a dobre si vybrať ;) a zvýšiť príjem tekutín... v minulosti som sem tam navštevovala maséra a ten mi poradil, že treba vždy prečistiť obličky, dodržiavať pitný režim, poradil mi bylinky, z ktorých si mám robiť čaj, vraj ak sú zanesené obličky, tak sa to prejaví na pokožke, všetko ide von cez pokožku... ;)