Problémy s uchom

klarkahanka1987
13. feb 2022

Ahojte, uz trosku dlhsiu dobu mavam problemy s pravym uchom, ked pocujem nejaky silnejsi zvuk tak mi uplne akokeby prepne v uchu, zacne mi tam buchat, ihned si musim zapchat ucho, pocujem echo proste velmi neprijemne, doprevadzaju to aj mierne zavraty, niekedy pocujem aj buchanie v uchu akokeby tlkot srdca, inak som zatial nespozorovala nejaku straru sluchu a pokial nepocujem hlasne zvuky tak nemam ziadne problemy so sluchom tak neviem pride mi to strasne divne

ukulela
13. feb 2022

@klarkahanka1987 a usny lekar ti nenapadol? Zjavne mas problem. So sluchom sa nehazarduje. Ja som mala infarkt ucha a len vdaka ruchlej navsteve lekara som na to ucho neohluchla.

goblinko1
13. feb 2022

@klarkahanka1987 aj ja som to tak mal najpr mi vadili hlasne zvuky jakeby nervom vadil ten zvuk alebo neviem to opisat taká bolest keď boli nerv v zube a až tak jakeby duní.. tak mi začalo pískanie šumenie v hlave po masáži krčnej chrbtice sa počuteľné zníži no aj mi zalahovalo na uši a predvčerom som tiež počul tlkot srdca v uchu.. neviem sam čo to je samozrejme bol som pri ušnom skontrolovat všetko a vraj to mám z nadchy že to prejde.. robili mi audiogram a všetko ok. Neviem vôbec čím to je.. som mladý, nikdy som problém nemal…