Ahojte,
neviete poradiť? Viac ako pol roka mám problémy s trávením. Všetko ma nafukuje, ale až tak že mám brucho ako balón, pod pravým rebrom cítim tlak a miernu bolesť. Probiotiká a rôzne čaje som poskúšala. Na sono videli iba nafúknuté črevá hlavne v pravo. Teraz ma znovu poslali na sono, ale tipujem že zas na nič neprídu, už som zúfalá.. Stravujem sa relatívne zdravo. Ďakujem
nech ti gastro spravi sibo test ak je pozitivny sposobuje to nafukovanie, treba atb potom
@kacena4 tiez mi napadlo Sibo.
na nafúknuté bruško pomáha aj trocha sa rozhýbať, aby sa plyny postupne začali uvoľňovať, ako keď malé bábätká majú podobné problémy, tak sa im tiež cvičí s nožičkami... Na toto pomáha aj Buscopan (neviem, či ste už skúšali) alebo nejaký produkt na zlepšenie trávenia a odstránenie nafúknutia brucha - napr na detox alebo produkty na odvodnenie...ja objednávam zo stránky zeenworld.com
ja som mala tiež problémy s trávením ale mne veľmi pomohlo pravidelné užívanie supergreens od naturalprotein, je to kombinácia zelených superpotravín a vlákniny, odkedy si to dávam každé ráno tak na nenafukuje a celkovo sa cítim lepšie
mne na problemy s travenim pomohli zelene potraviny, ale musim si ich davat pravidelne
Zápal čreva, choď na gastro