Problémy s trávením

viera1107
24. júl 2022

Ahojte,
neviete poradiť? Viac ako pol roka mám problémy s trávením. Všetko ma nafukuje, ale až tak že mám brucho ako balón, pod pravým rebrom cítim tlak a miernu bolesť. Probiotiká a rôzne čaje som poskúšala. Na sono videli iba nafúknuté črevá hlavne v pravo. Teraz ma znovu poslali na sono, ale tipujem že zas na nič neprídu, už som zúfalá.. Stravujem sa relatívne zdravo. Ďakujem

laura164
24. júl 2022

Zápal čreva, choď na gastro

kacena4
24. júl 2022

nech ti gastro spravi sibo test ak je pozitivny sposobuje to nafukovanie, treba atb potom

simsalabim
24. júl 2022

@kacena4 tiez mi napadlo Sibo.

veronikanika_89
25. júl 2022

na nafúknuté bruško pomáha aj trocha sa rozhýbať, aby sa plyny postupne začali uvoľňovať, ako keď malé bábätká majú podobné problémy, tak sa im tiež cvičí s nožičkami... Na toto pomáha aj Buscopan (neviem, či ste už skúšali) alebo nejaký produkt na zlepšenie trávenia a odstránenie nafúknutia brucha - napr na detox alebo produkty na odvodnenie...ja objednávam zo stránky zeenworld.com

ninah1486
7. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som mala tiež problémy s trávením ale mne veľmi pomohlo pravidelné užívanie supergreens od naturalprotein, je to kombinácia zelených superpotravín a vlákniny, odkedy si to dávam každé ráno tak na nenafukuje a celkovo sa cítim lepšie

beahavala
10. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

mne na problemy s travenim pomohli zelene potraviny, ale musim si ich davat pravidelne