Ahojte, neviem kde začať...proste môj problém je v tom, že som odjakživa štíhlej postavy, snažím sa pribrať ale nedarí sa mi. Najväčší problém momentálne nastal v tom, že mám neskutočne zlé trávenie. Nesmiem ťažké jedlá, stačí viac matného a už na druhý deň sedím na wc... To isté kyslé kapusta- neskutočne kŕče až niekde.
Mak?och hrôza týždne nikde vyjdem. Mliečne výrobky mi tiež nerobia dobre. Obmedzila som ho na minimum. Neviete mi poradiť čo to môže byť?
Akurát včera sme mali zapekané zemiaky s kyslou smotanou a syrom, a dneska? Hneď ráno ťažoba na žalúdku, pocit na zvracanie, 3x na wc, strašne nafukovanie...alebo čo by pomohlo na pretrávenie?
@roxi223 vysetrit na alergie a intolerancie
...žlčník v poriadku?
@roxi223 Ahoj, skus saponíny, su to prírodne extrakty, ak máš problémy s trávením, malo by ti pomôcť. Mala som obdobné + zápchy a niekto mi poradil diamond yaccu so saponínmi, zo začiatku síce nastalo zhoršenie, ale potom sa mi trávenie, bolesti brucha, stolica krásne upravili, Nedám dopustit na Yaccu od doktora Sovy. 2x do roka ich užíva a super, aj pleť sa mi vyčistila👍❤
Vidim že stará téma, no pomohlo vám niečo ? Prišli na niečo ?