Problémy s pokožkou na tele a na tvári

9. nov 2021

Neustále mám problémy s pokožkou na tele s tvári. Na tvári akné, našťastie mierne, občas šupinky.
Pokožka na tele je suchá, mám na nej akoby biely "prach" - neviem ako to nazvať, ekzémy, neustále sa mi robia ekzémy a šupinky po celom tele.
Môže to byť vnútorný problém, nemáte skúsenosti?

janinka007
9. nov 2021

Psoriáza? 🤔

zuzika19
9. nov 2021

Ano, moze to byt aj vnutorny problem

lindous
9. nov 2021

Neskúšala si Excipial? 😊 Samozrejme, ak to je vnútorný problém, tak to nerieši príčinu, ale z mojej skúsenosti perfektne pomôže s dôsledkom a na extrémne suchú pokožku je to úplný zázrak.. Ja som mala podobný problém krátkodobejšie (2-3 mesiace) a zmizol, keď z môjho života zmizol faktor, ktorý má neuveriteľne stresoval... Nikdy by som nebola povedala, že môže mať stres aj takýto dôsledok, keby sa mi to pomaly zo dňa na deň vtedy nezlepšilo a už nikdy sa nevrátilo

nikpa
9. nov 2021

Potravinové intolerancie sa takto prejavujú

kath1210
9. nov 2021

Odporucam dat si spravit kompletny rozbor krvi, zistit hladiny vitaminov - moze byt nejaky extrenmy nedostatok napr jodu, e-cka, zinku. Sla by som aj do testu na potravinove intolerancie.

nic0le
9. nov 2021

Psoriáza, nemala si v poslednej dobe stres, môže byť spúšťačom... presne takéto šupiny, suché ako keby vyrážky na tele....

autor
9. nov 2021

Psoriáza to nie je

autor
9. nov 2021

@lindous Excipial je super, ale nerieši to problém, ktorý sa stále vracia. Ale ten krém je úžasný.

zuzika19
9. nov 2021

Na vnutorne preliecenie odporucam probiotika a prebiotika

autor
9. nov 2021

@zuzika19 A je to dobré? V čom mi to pomôže?

zuzika19
9. nov 2021

Na preliecenie koznych problemov a inych tazkosti su odporucane a pomozu, do sukromnej spravy mozem poslat fotky, ako pomohli niektorym znamym, probiotika su latky, ktore priaznivo ovplyvnuju vyvoj crevnej mikrobioty, teda priatelske pre nas organizmus a prebiotika tak ludovo povedane su prave potravou pre nase priatelske bakterie, teda podporuju a vyzivuju priatelske bakterie v nasom organizme