Zdravim mal som problemy s platnickou bolest vyrazala do nohy trpla mi ze som presiel sotva 200m a mesel som si sadnut. Bol som uz neurologa a tam mi diagnostikoval problem s vyskocenou platnickou LS1 a zapal tlacilo na nerv. operaciu a obstreky som odmietol aj ortoped mi to nedoporucil. Tak som tyzden chodil na infuzie kortikoidy a dalsi tyzden na vytaminove infuzie. Mesiac som bral liek pragiola 75mg cvicil som asi 2 tyzdne a potom som siel uz do prace. nosil som ladvinak 2 tyzdne. Lieky som vysadil ladvinak uz nenosim a to mam tazku pracu. kupil som si elektrostimulator Omron E3 intense cena 60eu a mast Olfen forte. Stimulator pouzivam kazdy den alebo kazdy druhy a mast kazde rano a vecer a normalne fungujem. Bal som sa ze uz nebudem moct pracovat ale tato kombinacia mi pomohla. Ak by Vam to pomohlo dajte mi vediet budem rad ze som trocha aspon pomohol
no ja mam podobny problem ale s tym ze este cakam na vysledky z mri...ale teda problem s platnickou a vystrelivanie bolesti do pravej nohy. 1x 3infuzky a 1x 5 infuziek mi pomohli len vtedy ked som ich dostavala. Momentalne mam lieky, cakam vysledky a mam nejake cviky od fyzio - budu doplnene po diagnóze
@pietro2458 Dakujeme za rady
no "vyskocena platnicka" je velmi siroky pojem. kortikoidy boli na zapal takze sa ti ulavilo vdaka nim. kedze si mal zapal. vzdy zalezi od toho kam je platnica "vyskocena" a ako velmi. v tomto stave je dolezite davat si pozor na rotacne pohyby, nakolko "vyskocena" platnicka moze prasknut a potom ti uz nepomoze fakt nic len ta operacia... drzim palceky nech to mas dobre nastalo a nevrati sa ti to pri zlom pohybe