Problémy s pamäťou

17. jan 2024

Prosím Vás pekne poraďte mi niečo na zlepšenie pamäti, niečo čo máte odskúšané, alebo tak...
Naskor som si z toho robila srandu, že sem-tam zabudnem, ale teraz... Už to nie je sranda fakt ma to štve, ja si nepamätám rozhovory, povinnosti, maličkosti už vôbec. Mam 32 rokov a nechcem byť mimo.

egonsk
17. jan 2024

ginko

tetaandulkova
17. jan 2024

Odporúčam omega 3, rybí olej.

grof_monte_christo
17. jan 2024

Porozmýšľaj nad tým, ci je to nepozornosť, nesústredenosť alebo ide skutočne o zábudlivosť. Sú rôzne techniky na zlepšovanie týchto zručností. Ak to nepomôže, tak by som sa nehanbila navštíviť odborníka.

erikaoli
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. jan 2024

@grof_monte_christo nemyslím, že som nepozorna... Aj keď sa rozprávame tak všetko vnímam, reagujem, premýšľam, nad tým, ale keď je po rozhovore, tak koniec... Keď sa ma po hodine na niečo z rozhovoru spytaju, tak som ako kedy som to počula prvý krát. Tiež sa mi stalo, že mi volala sestra, že či ideme a ja som vôbec nevedela, že o čo sa jedná, a keď už som si horko-ťažko spomenula, že áno máme ísť, tak som nevedela, že načo... 😮‍💨

grof_monte_christo
17. jan 2024

@anonym A nemala si to takto vždy? Odkedy sa to zhoršuje? Ja mám napr. len problémy s prijímaním nových informácií, zo školení nikdy nič neviem 😁.