Problémy s okuliarmi

jahodka11
28. dec 2020

Ahojte,zaujímajú ma vase skusenosti s okuliarmi... dnes som si vyzdvihla svoje prve... mam na diaľku aj na čítanie v jednom...musim nosit cely den... dalsie mam na čítanie,ale tie este nie su hotové... lenze cez ne nevidim dobre...ako keby v hmle trosku, nejasno... v predajni mi povedali,ze musim par dni vydrzat, ze si oci zvyknú....to naozaj? Mate aj by take skusenosti? Su to moje prve okuliare, tak neviem...a bojim sa migren...

terezka1947
28. dec 2020

@jahodka11 mas multifokalne?

jahodka11
autor
28. dec 2020

@terezka1947 ano....

terezka1947
28. dec 2020

@jahodka11 no...tak ak je dptvsetko ok, vsetko ok zamerane a nemas najlacnejsie,co bolo zo skiel na vyber....mala by si vidiet,ale chvilu si naozaj zvyknut musis.
Skusaj v pohodli domova....citat,pc,pozerat telku.
A ak po par dnocg,tyzdnoch nebude lepsie,vrat sa do optiky.
Problem moze byt.
Ale bez trpezlivosti to pri multifokalov nejde.

jahodka11
autor
28. dec 2020

@terezka1947 no v optike to bolo vsetko ok, myslim to vysetrenie, skoro hodinu to trvalo... som myslela,ze take drahe okuliare,ze to bude super a nic moc teda... ale hej,aj oni povedali,ze musim par dni vydrzat...no tak drzim teda a inak sa mam vratit a vymenia...atd... len som sa tesila,ze konecne budem bez migren a teraz teda neviem no...

terezka1947
28. dec 2020

@jahodka11 je to speci sklo. Cize daj tomu cas.
Kazdy sme individualny,niekto nasadi a rovno s nimi.soferuje,niekto na to.potrebuje par dni,aj tyzdnov.
Ak mas vazny problem s migrenou,ci nejake speci neurologicke problemy....muktifokal je potom na zvazenie. Najma,ak mas cylindricke skla.