Ahojte,zaujímajú ma vase skusenosti s okuliarmi... dnes som si vyzdvihla svoje prve... mam na diaľku aj na čítanie v jednom...musim nosit cely den... dalsie mam na čítanie,ale tie este nie su hotové... lenze cez ne nevidim dobre...ako keby v hmle trosku, nejasno... v predajni mi povedali,ze musim par dni vydrzat, ze si oci zvyknú....to naozaj? Mate aj by take skusenosti? Su to moje prve okuliare, tak neviem...a bojim sa migren...
@terezka1947 ano....
@jahodka11 no...tak ak je dptvsetko ok, vsetko ok zamerane a nemas najlacnejsie,co bolo zo skiel na vyber....mala by si vidiet,ale chvilu si naozaj zvyknut musis.
Skusaj v pohodli domova....citat,pc,pozerat telku.
A ak po par dnocg,tyzdnoch nebude lepsie,vrat sa do optiky.
Problem moze byt.
Ale bez trpezlivosti to pri multifokalov nejde.
@terezka1947 no v optike to bolo vsetko ok, myslim to vysetrenie, skoro hodinu to trvalo... som myslela,ze take drahe okuliare,ze to bude super a nic moc teda... ale hej,aj oni povedali,ze musim par dni vydrzat...no tak drzim teda a inak sa mam vratit a vymenia...atd... len som sa tesila,ze konecne budem bez migren a teraz teda neviem no...
@jahodka11 je to speci sklo. Cize daj tomu cas.
Kazdy sme individualny,niekto nasadi a rovno s nimi.soferuje,niekto na to.potrebuje par dni,aj tyzdnov.
Ak mas vazny problem s migrenou,ci nejake speci neurologicke problemy....muktifokal je potom na zvazenie. Najma,ak mas cylindricke skla.
@jahodka11 mas multifokalne?