Problémy s močením po operácii žlčníka

minto3
27. máj 2021

Ahojte, v pondelok som absolvoval operáciu na odstránenie žlčníka. Odvtedy mám problém s močením. Pri močení ma bolí v podbrušku, prúd moču je slabý aj keď "tlačím". Plus stále mám pocit, že musím ísť na WC. Ešte keď som bol v nemocnici , tak mi robili vyšetrenie krvi a aj moču. Výsledky boli dobré. Povedali mi, že by to malo prejsť a ak nie mám isť na pohotovosť. Dnes som bol u svojho obvodného, ktorý mi tiež urobil len nejký test z moču, pričom výsledky neukázali zápal. Takže zápal by to nemal byť. Poslal ma na urológiu. Tam ma objednali až na budúcu stredu.
Neviete čo to môže byť? Nemôže to byť z narkózy? Bojím sa, či mi tam dole niečo nedod***li. Dosť ma to obmedzuje. Ďakujem za odpovede.

janaakt
27. máj 2021

Neviem ako dlho po operacii si, ale ja som mala podobny problem po laparoskopii asi tyzden. Pripisovala som to katetru, ktory som mala necely 1 den. Preslo to same, neriesila som.

minto3
autor
27. máj 2021

@janaakt ahoj...v pondelok ma operovali. Podobné ťažkosti som mal keď mi odstránili slepé črevo. To ale trvalo max 1 deň a nebolelo to.

meredithh
27. máj 2021

@minto3 ahoj, mocovy kateter si mal pocas hospitalizacie zavedeny?