Od marca mam problemy so silnou a dlhotrvajucou menstruaciou,problem nastal po druhom cisaraku,pred porodom som mala menzes pravidelny 26/7teraz od marca sa mi cyklus skratil na 22 dni a trva 3 dni hnede spinenie,3-4 dni silne krvacanie,4-5 dni hnede,pripadne ruzove spinenie,11 dni menzes a po 11 dnoch znovu,skusala som ascorutin,gynex kvapky,nepomohlo,poradte niečo
Ja som po tretej sekcií a mám dlhy menzes cca 10 dni - na 6. Den akoby skončil a potom už len spinenie ešte tak 4-5 dni ale najhoršie že posledné 2 mesiace aj brutálne silne .... gynex som nasadila pomohol na predĺženie cyklu z 25 na 30 dni .... poraďte ešte dačo strašne nechcem hormonálnu antiku .... je niekto s podobným problemom? Ďakujem
hmm a doktorka ti nenavrhla nic? len ako to nechat tak? no ako mohlo sa stat, ze sa tou sekciou daco narusilo a proste sa rozhadzal cyklus
Ahojte. Upravilo sa Vám to žienky nejako? Alebo čo Vám pomohlo? Mám totožný problém. Menštruácia mi trvá 7 dní a ešte také ďalšie 2 dni špinenie. Som po dvoch cisárskych.
@fabinko ahoj, uz som ti pisala ako som si ja poriesila nepravidelny menstruacny cyklus na prirodnej baze