Problémy s menštruáciou

kocastratene
4. aug 2014

Ahojte baby chcem sa vás opýtať či sa vám stalo niečo podobné. 20 dní som mala slabulinký krvavohnedý výtok, ale s gynekologičkou som to neriešila, lebo som objednaná zajtra na odbery na štítnu žľazu a ak by boli negatívne výsledky na štítnu žľazu som chcela zájisť ku gynekologičke...piatok a sobotu ani náznak po výtoku tak som si vydýchla, že to už skončilo..ale včera a dnes som začala strašne krvácať (až také kusy krvi) a vložka mi vydrží maximálne 2 hodiny...problém je, že teraz má gynekologička dovolenku a už aj ľutujem, že som nešla k nej skôr...viete čo to môže byť? za týždeň hneď pôjdem k nej ako jej skončí dovolenka len čo keď budem mať také krvácanie celý týždeň? Ďakujem vám za rady.

katkabg
4. aug 2014

@kocastratene ajojky,no neviem ked to silne krvacanie bude pokracovat treba ist na pohotovost!Ved mozes dostat anemiu....neni sranda,dovodov moze byt viac...hormonalne vykyvy,cysta,myom,tehotenstvo,potrat....netusim to by bolo dobre keby ta videladoktorka ale ked ma dovolenku urcite nevahaj a chod na pohotovost.

donna11
4. aug 2014

@kocastratene treba ísť na pohotovosť a nie tu sa pýtať pri takchyto stavoch a ani necakat tyzden,kym sa dr vráti.

kocastratene
autor
4. aug 2014

@katkabg
@donna11 dakujem za odpovede...

mimka11111
4. aug 2014

@kocastratene áno,stalo sa mi to ....pri potrate, ešte na začiatku tehotenstva, celý mesiac som špinila...až do dalšej mms

kocastratene
autor
4. aug 2014

@mimka11111 potrat vylučujem tak to bude niečo iné...