Ahoj baby, porodila sem v Januaru zacatkem a od tej doby co mam strasne divne nechapu to, a porad se vzdycky bojim ze jsem tehotna a zbytecne stresuju.
Moje menz. od porodu jsou :
* 10.2.
* 17.3
* 21.4
* 27.5.
A proste uz tedka zase dva dny zpozdeny je to normalni nebo tak ?
Nechapu to moc 🙂 Dakujem za odpoved protoze nemam okolo sebe skoro zadnou maminku abych se ji zeptala jak to mela ona tak vam dekuju za vsechny odpovedi
S pozdravem nikol 🙂
@terezka1947 Dakujem, ja vzdycky upe stresujem prave chcem pockat ako si davame pozor ale aj tak no dakujem 🙂 mam takeho doktora ze chcem od nej len kartu vies, dost mi urobil problemy v tehotenstvi jeho nezodpovednosti
ta roky som to dostavala kazdy mesic 10sat a nevim to pocitat ako to ma byt ☹
@mellisek Po pôrode chvíľu trvá, kým sa telo dá do poriadku. Väčšinou sa ustáli na pôvodnom cykle, ale ako vidíš u teba, tak máš teraz cykly 35-dňové, teda rátaš deň 1. je prvý deň menštruácie, a teda dni do nasledujúcej menštruácie sa rátajú ako dlžka cyklu. Do tehotenstva si to mala ľahké, 30-31 dňové, preto ti to stále vyšlo okolo 10teho, teraz si to budeš počítať v kalendári a zakaždým to bude cca týžden neskôr, než v aktuálny mesiac.. a časom sa to môže opäť zmeniť. 35-dnovy cyklus je stále považovaný za normálnu dlžku
chcem sa opýtať...môj dr. má dovolenku..som po šestonedelí. "Špinenie" trvalo cca 4týždne, potom 3dni nič. Tak brutál silné krvácanie, normálne až velké kusy zrazenin..(každých 10-15min na vecku) potom slabé 2dni, potom zas nič a dnes znova..ale už nie silné..Je to už po treťom bábätku a s takým niečim som sa ešte nestretla ☹
je to normálne? Mali ste to podobne niekto?
@mellisek ja som mala do roka po porode take divne cykly....a doktor vravel,ze je to ok...ale ak chces istotu,chod k lekarovi,nech ta pozrie....