Problémy s menstruací

mellisek
29. jún 2013

Ahoj baby, porodila sem v Januaru zacatkem a od tej doby co mam strasne divne nechapu to, a porad se vzdycky bojim ze jsem tehotna a zbytecne stresuju.
Moje menz. od porodu jsou :
* 10.2.
* 17.3
* 21.4
* 27.5.

A proste uz tedka zase dva dny zpozdeny je to normalni nebo tak ?
Nechapu to moc 🙂 Dakujem za odpoved protoze nemam okolo sebe skoro zadnou maminku abych se ji zeptala jak to mela ona tak vam dekuju za vsechny odpovedi
S pozdravem nikol 🙂

terezka1947
29. jún 2013

@mellisek ja som mala do roka po porode take divne cykly....a doktor vravel,ze je to ok...ale ak chces istotu,chod k lekarovi,nech ta pozrie....

mellisek
autor
29. jún 2013

@terezka1947 Dakujem, ja vzdycky upe stresujem prave chcem pockat ako si davame pozor ale aj tak no dakujem 🙂 mam takeho doktora ze chcem od nej len kartu vies, dost mi urobil problemy v tehotenstvi jeho nezodpovednosti

benne
29. jún 2013

@mellisek ja nerozumiem celkom, aký máš problém.. od februára krásne 35-36 dňové cykly, ďalší menzes dostaneš podľa dátumov v pondelok alebo utorok 😕

mellisek
autor
30. jún 2013

ta roky som to dostavala kazdy mesic 10sat a nevim to pocitat ako to ma byt ☹

benne
9. júl 2013

@mellisek Po pôrode chvíľu trvá, kým sa telo dá do poriadku. Väčšinou sa ustáli na pôvodnom cykle, ale ako vidíš u teba, tak máš teraz cykly 35-dňové, teda rátaš deň 1. je prvý deň menštruácie, a teda dni do nasledujúcej menštruácie sa rátajú ako dlžka cyklu. Do tehotenstva si to mala ľahké, 30-31 dňové, preto ti to stále vyšlo okolo 10teho, teraz si to budeš počítať v kalendári a zakaždým to bude cca týžden neskôr, než v aktuálny mesiac.. a časom sa to môže opäť zmeniť. 35-dnovy cyklus je stále považovaný za normálnu dlžku

katren
9. júl 2013

@mellisek ked nevies ako to pocitat, na nete je dost menstruacnych kalendarov a tie to budu pocitat za teba.....aj ta vedia dopredu upozornit na ovulaciu a poto na menzes...

mellisek
autor
17. júl 2013

@katren Nikdy som take veci nehledala tak neviem ale dakujem

ataz
17. júl 2013

chcem sa opýtať...môj dr. má dovolenku..som po šestonedelí. "Špinenie" trvalo cca 4týždne, potom 3dni nič. Tak brutál silné krvácanie, normálne až velké kusy zrazenin..(každých 10-15min na vecku) potom slabé 2dni, potom zas nič a dnes znova..ale už nie silné..Je to už po treťom bábätku a s takým niečim som sa ešte nestretla ☹
je to normálne? Mali ste to podobne niekto?

winka99
17. júl 2013

@mellisek no mozes mat aj taketo dlhe cykly...aj ja som tak mala kedysi...usetris za vlozky :D a jeden cas som mala naopak kratke 23 dnove a to mi lekarka povedala ze je to v norme takisto....takze nemusi to byt presne 28 dni

mellisek
autor
17. júl 2013

@winka99 no ja nevim co se deje jsem brala anti a nesedela mi tak jsem ji dneska uz nezobrala, a krvacim nevim ci je to normalne ale pred 10seti dny cca mi to skoncilo