Ahojte,mám bolesti bedrového kĺbu,kolená a už aj v oblasti kolena.Na chodidlr tej istej nohy haluxy.Vcera som si všimla,že mi vytŕča ako y už jedna strana bedier,že to optický vidieť.Prosim,aký je postup liečby a čo užívať.Moja lekárka má nikam neposiela zatiaľ.
@simsalabim ďakujem,už som sa pýtala a zatiaľ vraj chce zistiť,či to není reuma.Skusim ju znova požiadať a už sa aj objednať niekam,ak by boli cakacky.
a ako to ona sama zisti? treba sa ti objednat na ortopediu - toto je podla mna uplne bezne pri problemoch s chrbticou, zlom postaveni.. teba boli bedro, koleno, zacnes sa vykurucat, hladat ulavove polohy a tym a ti to len zhorsuje vsetko
Ortoped ta vysetri, ak uvazi ze to moze byt reuma, tak pojdes na reumatologiu atd. Posle ta okrem vysetreni na rehabilitacie qa odporuci ti cvicit, skontrluje postoj, ploche nohy... je dost mozne ze dostanes vlozky do topanok a pod...
@simca06022011 vdaka
Áno, treba ortopeda. Ak chce zistiť, či nejde o reumu, tak asi robila odbery.
a aj keby islo o reumu, skoncis u ortopeda.
Jednodznacne k ortopedovi, mozno ti nakaze nejake rehabilitacie a cvicenia, no presne na reumu sa tusim aj odbery robia.
Ďakujem všetkým za rady 🌹
Pytaj sa k ortopedovi a dalej sa uvidi.