Ahojte. Mám taký problém cca 3 mesiace. Začala som pociťovať bolesť pri sedení ako keby na sedacom svale (cvičím a preto som si najprv myslela že to je svalovka). Lenže to pretrvávalo a tak som si to skúsila potlačiť a zacítila som ako keby hrčku. Mávam problémy s hemoroidom a najčastejšie vnútri, ale takto som to ešte nemala. Ani to neviem opísať je to ako keby medzi konečníkom a sedacím svalom. Užívam Detralex a nebolelo ma to a keď som prestala opäť ma to začalo. Mal s tým niekto skúsenosť? Ak to neprejde samozrejme pôjdem k doktorovi, ale popravde si to odďaľujem lebo sa toho obávam 😔
@ankavanekova Skus cipky Faktu + masticku
vonkajsi hemoroid iba chirurgicky odstranit, ine mu nepomoze. Ak je zapaleny a velmi bolestivy, aj na pockanie ambulantne ho chirurg prepichne a vytlaci, on sa potom vyrazne zcvrkne. Ale casor rataj z tym, ze vedla zrejme vznikne druhy, takze casom operacia bude musiet byt. Moze to byt vsak o rok aj desat, zalezi od toho ake mas predispozicie.
@jjanulienka čipky samozrejme používam
@egonsk toto je ale vnútorný, vonkajší nemávam
@tundra ja používam Preparation H, mám radšej Faktu?
@ankavanekova Vyskusaj,kazde telo reaguje inac.Mne to pomohlo, co som napisal + dietna strava.Skusal som aj ine pripravky,toto mi najviac pomohlo.
@tundra Aká diétna strava ak smiem vedieť?
Vela vlakniny,zeleniny....Freshona (mrazena zelenina) z Lidla mi celkom chuti😃💪
Cipky si neskúšala?