ahojte dievcata, zalozila som si nick, nerada riesim svoje osobne a dravotne veci verejne, dufam ze to pochopite. Chcem len radu a dufam, ze u mi pomozete. Mam do 30 rokov, moje prve mimi zial cca 2 roky dozadu, odvtedy sa s MM snazime znova. No viem ze problem treba hladat v ordinacii alebo pomoc, no mna vsak zaujim ci niektora z vas mala po porode rozhadzane hormony. Ja ich mam ale strasne. Uz neviem co robit ako sa dat znova dokopy. V prvom rade mi MS skace z 45 dna na 38 a zase na 43 na 50 a znova na menej, pred tehu to bolo nepravidelne ale max 32-36 dc. Predtym som nemala ziadne problemy z cystami, ziadne ine popichavanie, predme. syndrom no skratka nic. Teraz neviem je normalne to, ze mam MS ktora je slabsia ako pred teho, ale trva rovnako, o 5 dni nato spinim do hneda aj 3 dni slabucko, v tom case mam pobolievanie vo vajecnikoch a cysty kt. sa mi spravili v tom case v prsnikoch ale vela jednu za druhou, bolestive trva to 3-5 dni a pomaly to ustupuje, potom mi zacne o par dni vytok a potom zase nic a na ten 40-50 dc mi pride MS a takto to je, a tu sa chcem spýtat ci je normalne taketo cysty mat a mozno su to cysty aj vo vajecnikoch a preto mam spinenie, mavate to aj vy p porode alebo sa vam vsetko upravilo tak ako predtým??
doporučujem prírodný a pre telo prirodzený spôsob pre harmonické fungovanie organizmu... ide o prírodné produkty, vyrobené podľa starej čínskej receptúry, bez chemickej stabilizácie..sú viaczložkové, teda pôsobia na viacero orgánov a systémov súčasne, nemajú vedľajšie účinky...môžu sa užívať dlhodobo...viac o výrobkoch a ich pôsobení sa môžeš dočítať na mojej stránke -http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda , rada ti poradím , pekný večer prajem
Skúšali ste bylinky? Mohol by Vám pomôcť ženský čaj, ženská zmes z tinktúr alebo napríklad GYNEX - prírodný prípravok, harmonizuje hormonálny profil, upravuje výšku hormónov a menštruáciu.
choď do Ľubochne