Ahojte, prosím vás , už druhý týždeň mám problém , bolí ma na ľavej strane dolu a ťahá sa to až po konečník. Neviem čo s tým, bola som už na sone, nič mi nenašli, v krvi mi našli len baktérie, bojím sa ísť na hadicu, nechcem tam ísť, ale už nevidím iné východisko :( už nič pomaly nejem, som nešťastná, raz ma nafúkne, raz mám hnačku ale stále mám žltú stolicu. Poradte mi niekto , či toto niekto zažil. Ďakujem
Za by celiakia? Robili Ti krvne testy na gliadin, na transglutaminazunazu a kravske mlieko, vysledky trvaju okolo 3 tyzdnov, ale mozno stoja za to.
Problemy ktore popisujes, som mala aj ja. + ma este svrbelo telo, akoby ma az tak pichalo v nohach.
Na hadicu mas ist aku? Kolonoskopiu, alebo na gastrofibroskopiu? Potom je aj rektoskopia, to je len cca 30cm do konecnika, ta je celkom v pohode, vobec neboli 😉 , bola som na nej. Skus tie krvne testy a podla toho ta aj poslu na vysetrenie, pokial bola vyssie spomenuta krv v poriadku, urcite zajdi na tu hadicu, netrva to tak dlho a vela veci tam dokazu zistit. Ja som bola na gastrofib. a na rektoskopii, na kolonoskopii som nebola, k tomu ti moc nepoviem. Ale poznam problemy s crevami, to je fakt hroza 😒
Drzim palce
Dakujem vám veľmi pekne za rady aj vaše skúsenosti, bola som na gastro a vraveli mi že zbytočne nemusím ísť na hadicu, že mám syndrom dráždivého čreva, a vzali mi krv na testy celiakia, laktoza, kravske mlieko, tak uvidíme, zatiaľ sa teším , že nemusím na hadicu, uvidíme , čo mi povedia na kontrole s výsledkami. Ďakujem
niečo podobné mala švagriná po 40tke jej zistili celiakiu.... Netvrdím že to máš aj ty, len pozri príznaky či by náhodou nesedeli