Problémy s črevami a bolesť na ľavej strane

killka
8. jún 2015

Ahojte, prosím vás , už druhý týždeň mám problém , bolí ma na ľavej strane dolu a ťahá sa to až po konečník. Neviem čo s tým, bola som už na sone, nič mi nenašli, v krvi mi našli len baktérie, bojím sa ísť na hadicu, nechcem tam ísť, ale už nevidím iné východisko :( už nič pomaly nejem, som nešťastná, raz ma nafúkne, raz mám hnačku ale stále mám žltú stolicu. Poradte mi niekto , či toto niekto zažil. Ďakujem

bonaqa2013
8. jún 2015

niečo podobné mala švagriná po 40tke jej zistili celiakiu.... Netvrdím že to máš aj ty, len pozri príznaky či by náhodou nesedeli

katkalubkova
8. jún 2015

Za by celiakia? Robili Ti krvne testy na gliadin, na transglutaminazunazu a kravske mlieko, vysledky trvaju okolo 3 tyzdnov, ale mozno stoja za to.
Problemy ktore popisujes, som mala aj ja. + ma este svrbelo telo, akoby ma az tak pichalo v nohach.
Na hadicu mas ist aku? Kolonoskopiu, alebo na gastrofibroskopiu? Potom je aj rektoskopia, to je len cca 30cm do konecnika, ta je celkom v pohode, vobec neboli 😉 , bola som na nej. Skus tie krvne testy a podla toho ta aj poslu na vysetrenie, pokial bola vyssie spomenuta krv v poriadku, urcite zajdi na tu hadicu, netrva to tak dlho a vela veci tam dokazu zistit. Ja som bola na gastrofib. a na rektoskopii, na kolonoskopii som nebola, k tomu ti moc nepoviem. Ale poznam problemy s crevami, to je fakt hroza 😒
Drzim palce

killka
autor
11. jún 2015

Dakujem vám veľmi pekne za rady aj vaše skúsenosti, bola som na gastro a vraveli mi že zbytočne nemusím ísť na hadicu, že mám syndrom dráždivého čreva, a vzali mi krv na testy celiakia, laktoza, kravske mlieko, tak uvidíme, zatiaľ sa teším , že nemusím na hadicu, uvidíme , čo mi povedia na kontrole s výsledkami. Ďakujem