Ahojte,mam problem s platnickami.Najprv pred 5 rokmi ma zacala trapit platnicka v krizoch,zacala som rehabilitovat a pocas rehabky ma rozbolel krk a zistili sa ze sa pridala aj platnicka v krcnej chrbtici. Raz za dva roky sa ta bolest ozve a vtedy som uplne vyradena zo zivota.Najma krcna chrbtica je pre mna velmi neprijemna. Teraz pred vianocami ma zacali pobolievat krize a kedze sa mi blizi po materskej nastup do prace nasla som si noveho zmamymi overeneho fyzioterapeuta. Po druhej navsteve unho ma brutalne rozbolel krk zasa a zacali mi zasa problemy s platnickami. Je to bolest striela do ruk,citim sa neschopna,neviem sa postarat o deti,naposledy ked ma bolel krk som sa z toho dostavala 2mesiace. Mesiac som chodila na rehabky stale to bolo len horsie,nakoniec som to nechala tak a preslo to same…Psychiku mam uplne na dne,bojim sa ze to neprejde,ze nepride zlepsenie. Proste nevidim svetlo na konci… Ak ste tu niekto s bolestou chrbtice ako ste to zvladli?
Mne na krcnu pomáha pravidelný strečing každý deň 10 min aj ucho mi prestalo piskat
Určite nove MRI, za 5 rokov sa stav určite zmenil. Máš nejaké lieky na uvoľnenie stuhnutosti? A od bolesti? Určite rieš hneď v novom roku neurologickú
@kalerabik1 ja mavam takmer po kazdom pokuse o cvicenie tocenie hlavy aj tyzden. Tusim aj ked cvicim uplne nieco ine tocenie ba druhy den isty. Na vysetreniach som nebola. Skus este guracuran je to na stuhnuty krk seknuty chrbat a zaroven na nevry. Plus b komplex forte.
@kalerabik1 určite lekár nové MRI a pravidelné cvičenie, mám vysunutu platnicku, minulý rok som nemohla ani prstami na nohe hybat, cvičím 1x tyzdenne pilates pod dohľadom zvyšok týždňa niekedy 10 min niekedy 40 ako to vydá, ale každý deň výrazne mi to pomohlo
Cvicievas pravidelne?teraz už len k neurológovi spraviť nove MRI za 5 r sa toho veľa zmenilo tehotenstva tiež dajú zabrať chrbtici.Dat obstrek, prípadne infúzie a liečiť sa rehabilitovať, masáže ..