Problémy s akné po vysadení antikoncepcie

gabus7
5. mar 2021

Dobrý deň pred pol rokom som vysadila antikoncepciu a odvtedy mám problémy s akné sú to až boľavé vtedy. Bola som aj u kožnej a dala mi detox čaj, vylúčiť mliečne výrobky, sladké, exotické ovocie a biele pečivo. Dala mi 4tabletky na predpis Fluco Sandoz plus probiotiká a zinkosel každý deň. Ďalej Avene termalnu vodu v spreji, nejaký gél na čistenie pleti, namiešany "alkoholovy roztok" na postihnuté miesta a tiež biretix gél. Zatiaľ vidím rozdiel iba v tom že niesom toľko nafúknuta a akné na čele nieje také silné. Máte nejaké skúsenosti či vám to pomohlo alebo čo ide vám pomohlo?

evinea
5. mar 2021

ono ti to pomoze, len to nebude zo dna na den, to preliecenie bude trvat mesiace a musis sa o plet ukazkovo starat 🙂

predavamknihy
5. mar 2021

Ahoj, mne veľmi pomohol Duac. Je na predpis, do niekoľkých dní mi krásne vyčistil pleť. Bohužiaľ, je na báze antibiotík a tak časom môže strácať účinnosť skrz rezistenciu baktérii. Ešte som používala Belakne gél, taktiež celkom pomohol ale zas zázrak to neurobilo. Inak ti z vlastnej skúsenosti poradiť neviem, počula som už o koloidnom striebre, včelích produktoch (tinktúry, materské kašičky atď.), ale s tým skúsenosti nemám, avšak plánujem im dať šancu. 🙂

gabus7
autor
6. mar 2021

@predavamknihy včeliu materskú kašičku som skúšala ale nič mi nepomohlo..na tvári stále to isté bez zmeny..na dva týždne mi pomohla organicka levandulová vodička potom bolo všetko zase späť len nechápem prečo iba na pravej strane tváre