Dobrý den jetu niekto ktoho trapi akné ako mňa nemam toť ak strešné si myslim že by som mala zajst koznej nemam ani na drahe propravdy A vobec neviem čo bimi pomohlO prosim dajte niake rády scim si cistite tvar vy aby sté sa vam netvorili s čím si ju natierate obcas som zufala A hambim sa ist aj von že namna všetci kukajú :'-( budem velmi vdacna za každú malú rádu.... tak to terás vyzeram A chcela by som aby to čo najrýchlejšie zmyzlo 😢
Tea tree olej z justu.par kvapiek do micelarky a každý večer a ráno vyčistiť pleť.na takéto pupacky aj čistý lokane potrieť
@vanmonka kde sa ho dá kúpiť A do akej miceralky myslíte?
@noemikatka mne pomohol az duac gel od koznej. Dovtedy absolutne nic.
Myslíte že môžem ísť sama koznej či ma tam musí odporučiť moja mdr.
@noemikatka zozen si v tvojom okolí nejakého poradcu just a od neho objednať.je jedno aká micelarka osobne používam garnier tu ružovú.mne to veľmi dobre pomáha.
Tu na MK je vela tem aj skupin. Preco si neprecitas?? Ja opakovane odporucam Cutis help akne krem. Lacna a ucinna kozmetika. Kupis v lekarni.
Ku koznemu bez odporúčania môžeš ísť.
@delmondo myslite že to je na kožnu? Nemám na drahe kremi :'-(
@stanulienkat odporučíte niaku ja som nenašla :/
gafrova mast za 1.50 € a dat si pozor na stravu
@noemikatka praveze na koznom ti predpisu kremy iba s doplatkom, ktori ak mas poistovnu doveru, tak ti to preplatia, tie kremy z drogerie nie su ucinne, mozem ti to povedat naisto, lebo robim na koznej ambulancii
kúp si jablčný ocot, zrieď s vodou a používaj to miesto pleťovej vody.....overené, lacné, prírodné ;)
@noemikatka tak ako píše @arielka79
akné sa objavilo len na čele? Ako dlho?
Ahoj ja som mala strasne akne.To ty mas este dobre.Strasne ma bolelo mala som to po celej tvari proste vsade.Ked som isla von ludia sa namna pozerali.No citila som sa strasne az mi nakoniec priatelova suseda poradila tabletky Roacutane 20mg na den a Roacutan 10mg na noc to ti predpise iba kozny lekar.Mne ich nechcel kozny ani predpisat lebo ze su strasne silne ale ja som natom trvala.A mozem ti povedat ze robia zazraky mne strasne pomohli po akne ani stopy.Vsetko zmizlo dokonca aj jazvy po akne.Ani neviem ze som nejake akne mala.Tvar sa my uplne upravila.Ale musia ich brat aspon 6mesiacov.A ani sa zane vela nedoplaca nejake 2€.Fakt ak ti mozem poradit oskusaj ich mne velmi pomohly.Ak mas nejake otazky rada ti nane odpoviem.Pekny vecer.
@arielka79 to mam ísť hoci akej koznej A povedať aby mi nato niečo predpísala čI? Nikdy som u koznej nebola tak neviem :(
@baaambulkaa kde sa dá ten ocot zohnať? Mám si stým koľko krát denne utriet tvár A celú? Mám si potom ešte aj oplachnut vodou A dať niaky krém?
@noemikatka vieš čo ja to kupujem v DM drogérii, ale nájdeš to aj v tescu napr.....jednu lyžicu octu, dve vody, namočiť tampón a klasicky potrieť tvár....smrdí to trošku :D a nedávam si žiadny krém, môžeš....robím to vždy večer
@stanuska0909 roacutane je najväčšie svinstvo aké môžeš do seba pchať
@stanuska0909 môžem pár otázočiek je jedno akej koznej pôjdem ? Mám jej povedať že chcem na predpis tieto tabletky čo keď mi povie že tvár nemám na toľko zlú aby som ich brala nemávám akné stále takéto ale cc 2krat za mesiac sa stavia tvrdé podkozne bolestivé ktoré mám na tvári aj 2tyzdne A nechcú zmiznúť :"(
@baaambulkaa pomáha to ? Aj na podkozne vyrazky ako mám ja rýchlejšie sa stoho hoja či ako? Takže natrieť večer A už ne opláchnuť?
@noemikatka vyber si kožnú vo vašom meste aku chceš a povieš jej, aký máš problém. Ona ti predpíše, čo uzná za vhodné. Ak chceš vyššie spomenutý liek, tak ho skús popýtať, ale radšej si o ňom niečo vopred nastuduj, nie len jedna pani povedala. Ak je to fakt taký ekrazit, tak bude mať určite nejaké vedľajšie účinky, záťaži pečeň a pod.
@enkida mám aj na líci asi týždeň ho mám už A foto dnes fotene takže stále toje rovnaké 😢😢😢
@noemikatka chod ku koznej a ona ti povie co treba, isotretinoin(roaccutane) je na zavaznejsie formy akne(cysticka- hlboka forma s jazvovitym hojenim), avsak aj celkovej liecbe musi predchadzat lokalna
@noemikatka koznu si vyber podla toho, dek byvas. najdi si ambulanciu, zavolaj a objednaj sa ... neskusaj ziadne octy a podobne, ani 40 druhov masticiek. kozna ti nastavi najlepsiu liecbu. mne tiez pomahal duac gel.
roacutan, co pisali vyssie, je az posledna liecba, dava sa na velmi vazne stavy, ty to az tak strasne nemas. men ho opdporucil lekar teraz, ked uz mam vyse 39 a akne sa mi po porode vratilo niekolkonasobne horsie.
a hlavne si do toho nerypat. to aj ja robim najvacsiu chybu, no mam stale nervy a prve - ohryziem si nechty a potom dorypem ksicht .. takze ruky prec od tvare. to bude zaklad.
tiez si najdi dobru kryciu kozmetiku, mne vyhovuje bioderma, ale to je drahsia kozmetika. jeden krem stoji vyse 15 eur.
@baaambulkaa,@noemikatka,Kozny ho nepdedpise len tak.Ako som uz spominala hore ja som mala akne sto krat horsie a preto som mala take davkovanie.Za ophtanie kozneho lekara nic neda.Aj mne kozny daval vseliake pripravky maste a kade co a nezabrala.Tak isto my to poradila priatelova suseda aby som sa nato opytala kozneho.Tak som sa opytala a ano ma vedlajsie ucinky ako aj ostatne lieky.Len je tam ta nevyhoda ze nesmies rok po douzivani liekov otehotniet ak mas priatela tak budes musiet brat antikoncepciu.Ak ti ich kozny predpise tak by ta mal ma tieto veci upozornit ako aj mna upozornil.Tak isto je to aj v pribalovom letaku napisane.Kozny urci liecbu ano to je pravda.Len ja uz som bola stoho nestastna lebo som skusila vsetko mozne stalo to vela penazi a nic nezabralo.Skus sa opytat ako som sa aj ja opytala a uvidis co povie dr.A neskor mozez otehotniet ja mam teraz dcerku na vianoce budeme mat tri mesiaciky.
@noemikatka akne, nas nepriatel skupina
Ospravedlnujem Sa Za Tie Chyby Píšem cez mobil skace mi tu úprava slou A keď sa ponahlam naskočí mi tam aj niečo iné alebo vynecham pismenka 😐