Problémy pred menštruáciou

jaja16419
12. feb 2016

Dobry den maminky mamičky chcem sa opytaat mate to niektore ze vam pred menstruaciu je velmi zle. Žalúdok vaas boli na vracanie vaam jee brucho mate ako balon ak ano co robite aby vas to aspon kuss preslo ?dakujem za odpovede pekny dnik prajem 🙂

cerez
12. feb 2016

Ja som to mala jeden čas, bolel ma žalúdok, nafúknutá a prvé dva, tri dni ms žalúdok stále bolel. Bola som presvedčená, že mám niečo so žalúdkom. Nakoniec sa z toho vykľuli cysty na vaječníku. Musela som ísť na operáciu - laparoskopiu a bolesti prešli. Takže ja som mala problém tam.

zojazoja
12. feb 2016

@jaja16419 mam a este dalsie horsie veci k tomu...u mna je to typicke a hnusne PMS...mne pomaha kozie mlieko...kazdy den pol litra a ani neviem co je to uz bolest zaludka ci sfuknute brucho

jaja16419
autor
12. feb 2016

@zojazoja tiez ta bolieva zaludok ja sa vzdy bojim ze budem vracať akke este horsiie veci mas ? Iba mliecko pomaha? Noc ine ?

zojazoja
8. apr 2016

@jaja16419 ano, tiez ma bolieval zaludok neskutocne...z čaju, z chleba, z ovocia, z hocičoho,nič jest som nemohla, + brucho nafuknute jak v 7mom mesiaci... a krče...iba mliečko pomohlo..nič iné..lieky, kvapky, čaje nula bodov u mna...mlieko mi strasne ukludnilo brucho, črevá, žalúdok....ale ako vravim, len kozie