Ahojte, manžel sa dal očkovať proti chrípke. Ja som bola proti, ale on sa rozhodol, však je dospelý. Odvtedy má väčšie zdravotné problémy pri chrípke ako predtým a častejšie ju máva. Je po očkovaní viac ako 10 rokov a stále sa to nelepší. Aké máte vy skúsenosti?
@luba555 u nas sa daval ockovat proti chripke dedko este z prace, mali to hradene a chodili tzv. celozavodne..aj tak vzdy dostal chripku, ale ze na dva tyzdne a koniec..vysoke teploty a vsetky mozne komplikacie..z mojho okolia poznam viac ludi, ktori sa davali ockovat a apotom aj tak chripku dostali a este horsiu...boli mimo 2-3 tyzdne...
Poznám v okolí ľudí,ktorí sa sťažujú na problémy, ale osobne som ta očkovanie neskúsila.
Moj byvaly sa daval ockovat proti chripke kazdy rok,viem asi 5rokov a bez problemov a bez chripky. Bolo to prvy krat asi 7rokov dozadu. Teraz neviem,ako sa ma :p mali by ste to konzultovat s lekarom/odbornikmi,ci sa u vasho manzela nevytvorila precitlivelost a co sa s tym da robit :( chripka moze narobit aj sarapatu