Problémy po očkovaní

4. nov 2021

Baby prosim vas ako sa dat po ockovani dokopy?par dni po 2.davke ma zacalo boliet hrdlo, nasledne nadcha,kasel a silne zahlienenie.uz sa to taha 5 tyzden,teploty nemam ale vkuse nejaka zadna nadcha,huste hlieny,vecer na hrdlo boli...dnes rano som uz ani nemala hlas.nikdy predtym som takto dlho nebola chora.nadchu som mala par dni a hned som bola fit.na očkovanie som sla uplne zdrava,ani po 1.davke mi nic nebolo ale toto teraz sa mi uz prestava pacit,nikto v mojom okoli nebol chory ,vyslovene par dni po ocko sa to spustilo 🤷‍♀️

83lenka83
4. nov 2021

Skús vysoke dávky vitamínu C, mne to stále zaberie na silnú chorobu. Davala som si rano 3000 a vecer 1000 cca 2 dni a potom som znižila na 1000 rano a 1000 večer pokial choroba neustupila a pijem pri chorobe lipový čaj

miriemus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basska_b
4. nov 2021

Toto mala svokra po očkovaní proti sezónnej chrípke, vyvrcholilo to zápalom pľúc. Mohlo sa totiž stať, že ako si bola oslabena po očkovaní, nakazila si sa niečím iným a teraz ťa to riadne vzalo. Preto je podľa mňa blbosť ísť teraz na očkovanie (napr. v mojom prípade, keby som si to rozmyslela). Ideálne to bolo ešte pred jeseňou

tinka_1807
4. nov 2021

Hmm, toto podľa mňa nemáš len z očkovania, ale zrejme si sa medzitým nakazila nejakým vírusom/chorobou/covidom. Nádcha a bolesť hrdla nezvyknú byť prejavom imunitnej reakcie po očkovaní, ale skôr následkom choroby. Odporúčam to liečiť normálne ako chorobu. Takže vyležat, posilňovať imunitu. 🙂

izabellik
4. nov 2021

niekto ma horsie reakcie po prvej, niekto po druhej. ono to co mas su ako keby priznaky toho ochorenia, ale choroba to vo svojej podstate nie je. skus vitaminy, nejake doplnky, oddych a drzim palce, aby si bola cim prv fit.

sibea1
4. nov 2021

komplexná bylinková očista tela...

bory195
4. nov 2021

Išla by som na vytery, môžeš mať nejakú baktériu, napr streptokoka a pod. a to treba preliečiť antibiotikami

luccija
4. nov 2021

Podľa mňa to nemá nič spoločné s očko
K obvodnej na vytery či ORL môžeš mať zlatého stafylokoka či iné bakterie

lucia851
4. nov 2021

Tak načo sa tým svinstvo ockujes

scorpionflower1
4. nov 2021

Mna len bolela ruka, moja sestra mala 15 hod. po ockovani vysoku horucku, dala si Paralen a preslo ju to, to iste moj muz. To nachladnutie s tym s najvyssou pravdepodobnostou nesuvisi. Mala by si to vylezat. Teraz ma kazdy sople. Skus kupit nejaku Imunoglukan.