Problémy po laser epilácii

30. nov 2020

Ahojte! Minuly tyzden som absolvovala moje prve laser posedenie zo siestych v oblarsti bikin z dovodu ze mi chlpky skaredo zarastali, z jedneho miesta vyrastali aj 3 chplky, rychlo rastli..najhlavnejsi dovod bolo to zarastanie - skarede velke vyrazky a niekedy aj len tak z nicoho nic po holeni velke tvrde vyrazky zapalene a po nich jazvy do konca zivota. Uz som sa dlhsie holila kvoli tomu v smere chlpkov aby zarastali menej. Kozmeticka mi povedala ze pred laser epilaciou sa mam oholit dokladne na hladko bv proti smere. Tak som aj urobila a na druhy den po epilacii vyzeram este horsie ako predtym-akoby ma postipali tam dole plostice a vsetko zapalene. Za normalnych okolnosti by som ich vytiahla pinzetou ale to mi teraz kozmeticka zakazala lebo laser strati efekt. Som si vedoma toho ze za to laser nemoze, ale moze za to to holenie v proti smere. No co mam robit? Nejake masticky? Nieco z lekarne? Tie zarastane chpky vzdy povytlacam ale na druhy den sa zapalia zase. Vrbi to a pali to..

lenkamatkova
30. nov 2020

Ja mám podobný problém a riešim to voskovými pásikmi. Po depilácií to mám červené a bolí ma to, preto to robím len vtedy keď viem, že na druhý deň nikam nepôjdem. Samotné depilovanie bolí jak fras, ale na to sa dá zvyknúť. Chĺpky mi tak nezarastajú a efekt mi vydrží dlhšie ako pri holení. Depilovanie sľubuje aj 4 týždne bez chĺpkov na čom sa ja len smejem...mne to vydrží cca týždeň.

kiki68
30. nov 2020

Po laseri urcite panthenol na to. To zhoji tu kozu

desore
30. nov 2020

Sudokrem....v pripade zapalov Framykoin puder... To Vam mohla pani kozmeticka povedat...pri lahsej forme zapalu cica kremy z lekarne...

alickazabka
29. okt 2022

Ahoj, ako si na tom dnes? Mal laser pozadovany efekt?