Po bežnej prehliadke, ktorá dopadla v poriadku mi pre zvýšenie imunity dr. predpísal gynoflor. Neberiem antiku a ani žiadne antibiotiká a ani som nebrala, ale liek som si vybrala a podľa pokynov ho užívala. Asi po dvoch týždňoch som pocítila pálenie a svrbenie ako pri bežnej mykóze a aj partner. :( Keď som doktorovi volala povedal mi, že po ms (lebo som ju vtedy akurát dostala) mám pokračovať s tabletkami aj napriek týmto kontraindikáciám. Tak sme si s partnerom museli dávať clotrimazol, aby sme sa vyliečili no u mňa to len pomaly ustupuje. Bojím sa, že ak si tú tabletku dám zas tak sa to zhorší. Mali ste aj vy taký problém s Gynoflorom? Mám to aj tak brať zas aj keď mám z toho zápal?
Ahoooj...ak ti gynoflor nerobi dobre tak ho neuzivaj,mne ho lekar tiez predpisoval,a tiez som mavala po nom rovnake priznaky...od vtedy mi kazal uzivat 2 max 3 tbl z balenia nie viac...upozorni na to svojho lekara,ze Ti nerobi dobre,Ty svoje telo poznas najlepsie,neuzivaj nieco,co Ti sposobuje diskomfort 😉